Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Samsung F5xxx, F6XXX, F7xxx

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    6

    Nazdar, vedel by mi niekto prosim Vas vysvetlit toto porovnanie ??? aky je v nich rozdiel potom? je to nieco, co by som zaznamenal alebo je to nejakymi komponentami, ktore nemaju vlyv....tych modelov len v 6tkovej rade je strasne vela, mam z toho gulas....zvazujem F6770 a trochu sa bojim input lagu, ktory sa tu viackrat spominal, tak som ju guglil a vobec nemam jasno v com sa lisi od ostatnych modelov. Vedel by mi to niekto strucne vysvetlit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu občas
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    116

    Design, barevné provedení. Technicky jsou stejné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Předem bych se rád omluvil, protože vím, že píši do špatného fora. Řeším problém se svou 2 roky starou televizi Samsung UE55F6400. Každopádně moje televize není příliš vzdálena od H6400 řady. Problém, který řeším se týká 3D zobrazení. Protože čas od času si dopřeji 3D film i ted po cca. měsíci jsem si chtěl jeden pustit. K mému překvapení jsem zjistil, že po přepnutí do 3D modu mi začala blikat spodní strana obrazu po celé ploše. Vyzkoušel jsem téměř vše (jiný zdroj signálu, tovární reset, reset zobrazení).

    Blikání je vidět jak v 3D s brýlemi tak i bez nich. Obraz je v 2D totalně bez problémů. Na televizi jsou ještě cca. 2 měsíce záruka, takže to určitě vidím na záruční opravu, každopádně kdybyste ste někdo setkal s podobným problémem, budu rád za informace. Přeci jen převážet do servisu 55" televizi není legrace. Díky

    Ještě připojím video s chybou https://youtu.be/fNFY8j_M46Y
    Naposledy upraveno uživatelem Mr.Neo: 25-12-2015 v 23:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Citace Původně odesláno od Mr.Neo Zobrazit příspěvek
    Přeci jen převážet do servisu 55" televizi není legrace.
    Samsung servisak pride k tebe. Taketo uhlopriecky sa nevozia do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček Avatar uživatele Bulwa
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    65

    Zdravím. Máte někdo F 6500 ? Když jsem ji kupoval bylo psáno ve specifikacích ,že umí DVB-T2 .Ale ČT HD mi nejdou naladit . Víte o tom někdo více ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Podpora DVB-T2 neznamena automaticku podporu HEVC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    148

    prvni tv co mely dvb-t2 nemají podporu HEVC kodeku s kterou se z prvu nepocitalo takze hold mas smulu a musis koupit settopbox
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček Avatar uživatele Bulwa
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    65

    Aha, díky za info pánové .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2012, 21:46
  2. Samsung UE46C6000 nepřehraje video,které Samsung UE32B6000 přehraje
    Od jirka.zbrna v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 22:23
  3. Samsung LE46C65O nebo Samsung LE46C654 rada před koupí
    Od c12345 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-01-2011, 17:44
  4. Samsung mm-530d a lcd Samsung le37a686 nepřepíná formáty obrazu
    Od tyax v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 03-01-2011, 17:07
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-11-2009, 17:31