Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

DVB-S: Lg 42la640s

Neregistrovaný (0)|13.11.2013 19:27
Tazatel: lada

Znění dotazu: Dobrý den, před 3-mi týdny jsem koupil tv Lg 42la640s, vše probíhalo v pohodě, satelit byl nastavený, programy uloženy, ale dnes po zapnutí vyskočila hláška, že programy nejsou nastaveny, při bližším prohledávání jsme zjistil, že tv satelit vůbec nenajde, když jsem zkoušel satelit na starém přístroji, tak vše ok, ale po opětovném našroubování satelitu- konektoru, tak opět nic nenalezeno. Ještě jsem si vzpomněl, že při původním ladění mi to našlo jen jednu družici, přitom mám dvakrát LNB. To vše mi na starém přístroji funguje. Poraďte mi prosím kde je chyba. Ještě doplním, že karta je skylink a ten "šuplík" je zn smit.

Technika, které se dotaz týká: Tv LG 42la640s
KamilZ (10277)|13.11.2013 19:41
Zkontrolovat nastavení DiSEqC, nejčastěji je 23.5 na portu 2 nebo A, 19.2 na portu 1 nebo A. Ale bez bližších informací se nic přesnějšího říct nedá. CI modul ("šuplík") a karta na vlastní ladění vliv nemá žádný.
Neregistrovaný (0)|13.11.2013 19:54
no, jo, ale to nechce najít vůbec žádný satelit, počet satelitů 0. Na seznamu vstupů ikona satelitu není zvýrazněna, když dám nastavení satelitu, tak se tv restartuje vyskočí ikona prompt úspěch autentizace, a hned tam začne lítat ikona není naprogramováno..........