LG 47LA660S versus Samsung UE46F6400
Dobrý den, v první řadě bych napsal že jsem vaše forum našel a zaregistroval jsem se tu a věřím že mi tu pomůžete s mojim rozhodnutím jakou televizi vybrat. Stale se nemohu rozhodnout která je lepší, jde mi hlavně o internet v televizi přes wifi, s tím že si pustím seriál z internetu, nebo si pustím stažený film z flesky. Která je z těchto dvou lepší i s ohledem na jiné funkce které obě dvě nabízejí.
Děkuji všem za případné reakce a doporučení mého příspěvku
Děkuji všem za případné reakce a doporučení mého příspěvku
Ani jedna, na internet v TV si kup jiné zařízení. Žádná TV to neumí pořádně. TV snad kupuješ hlavně kvůli kvalitě obrazu, nebo ne? Obrazově bych bral F6400.
Přečti si tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434505
Přečti si tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434505
To máš pravdu že obraz atd. je důležity, ale tuto funkci bych využil asi nejvíc, jelikož v televizi stejně nic pořádnýho nedávají, tak sledujeme serialy přímo z netu, nebo s přenosného hardisku kde si je stáhnu proto mi šlo hlavně o toto a co jsem kde četl tak spíše LG přehraje více, ale nechám si poradit i v jiných parametrech která je lepší
Podpora všelijakých media standardů v prohlížeči na všemožných MMC a natož v TV je špatná. Opravdu s tím raději moc nepočítej než, aby jsi potom byl sklamaný. Klasická MMC a TV nemají dostatečný výkon pro tak širokou podporu formátů z prohlížeči a hlavně universálnost.
Avšak podpora různých mediálních souborů z HDD jsou na tom dnešní modely TV lépe.
Jako možnost je použít MMC založené na x86 s nainstalovanými Win a + např. XBMC.
Avšak podpora různých mediálních souborů z HDD jsou na tom dnešní modely TV lépe.
Jako možnost je použít MMC založené na x86 s nainstalovanými Win a + např. XBMC.
[QUOTE=davidmatousek1;472675]tuto funkci bych využil asi nejvíc, jelikož v televizi stejně nic pořádnýho nedávají, tak sledujeme serialy přímo z netu[/QUOTE]
Kolik radku sis precetl z odkazu, ktery mas hned v prvni odpovedi?
Pokud chces tv jen pro serialy, ktere si pustis z netu, tak si kup jakoukoliv tv v rozpoctu a k ni nejaky low end tablet...
Kolik radku sis precetl z odkazu, ktery mas hned v prvni odpovedi?
Pokud chces tv jen pro serialy, ktere si pustis z netu, tak si kup jakoukoliv tv v rozpoctu a k ni nejaky low end tablet...
Hi, ano kup si Samsung Ue46F6400 má tuner DVB T2 H.264 a LG ho nemá. LG má navíc zas Sat tuner. Pokud mas SAT doma tak si kup radeji LG a DVB T2 te mrzet nemusí. Cus
Ahoj, kdybych ja byl na Tvem miste koupil bych radeji ue46f6500 ma jak satelit tak CMR 400hz a ne 200hz.Stal jsem nad podobym rozhodnutim jak ty, ale u lg se mi nelibil panel 200MCI mel pouze 50hz tak jsem sel do samsumgu.
[QUOTE=davidmatousek1;472723]Tak nějak nevím to mi někdo nemužete napsat mám tuhle a jsem s ní spokojen či nespokojen?[/QUOTE]
Kazdy si bude svou TV vychvalovat, z toho se nic nedovis. Jestli teda vybiras jen z techto dvou, tak Samsung, uz jen proto, ze IPS panel proste ne (ale je to jen muj nazor). Ale hlavne slo o to, ze na zadne TV si nespustis internet a pohodlne se nepodivas na serial. Bohuzel vybiras TV, mas na ni nerealne pozadavky a ani si neprectes odkaz, ktery ti je naservirovan az pod nos...
Posledni dva komentare ani komentovat nebudu
Kazdy si bude svou TV vychvalovat, z toho se nic nedovis. Jestli teda vybiras jen z techto dvou, tak Samsung, uz jen proto, ze IPS panel proste ne (ale je to jen muj nazor). Ale hlavne slo o to, ze na zadne TV si nespustis internet a pohodlne se nepodivas na serial. Bohuzel vybiras TV, mas na ni nerealne pozadavky a ani si neprectes odkaz, ktery ti je naservirovan az pod nos...
Posledni dva komentare ani komentovat nebudu
[QUOTE=sibelius;472746]IPS panel proste ne (ale je to jen muj nazor).
Posledni dva komentare ani komentovat nebudu[/QUOTE] To bych byl moc rad, protoze to byl taky jen muj nazor.
Posledni dva komentare ani komentovat nebudu[/QUOTE] To bych byl moc rad, protoze to byl taky jen muj nazor.
Neslo ani o to, jestli to byl tvuj nazor ci nazor nekoho jineho, ale spis slo o jeho obsah:-) hlavne to s temi Hz me pobavilo (a 200cmi panel, to taky nema chybu)
Nevim co je na tom k pobaveni, kdyz napr. LG LA620s ma MCI 200hz coz je 50hz skutecna obnovovaci frekvence.
Ahoj, koupil jsem si TV Samsung UE46F6400, ale při sledování akčních scén se mě trhá (opožďuje cca po 10 sec) obraz, zkrátka pohyby nejsou plynulé a po opoždění se urychlí asi aby se dostali zpět na správnou časovou osu a pak se opět opozdí.
Vyskytuje se to jak u přehrávání filmů z HDD i DVD přehravače, tak u DVB-T signálu. Na druhé staré televizi co máme doma je vše v pořádku, takže se nejedná o špatný signál či závadu na DVD.
Je možné nějak přenastavit frekvenci zobrazování?, v menu tuto možnost nemohu najít. Někde jsem právě vyčetl, že je možné vypnout nějaké funkce, které zlepšují statický obraz a na sledování sportu či filmu je vhodné je vypnout.
Moc děkuji za odpověď
Vyskytuje se to jak u přehrávání filmů z HDD i DVD přehravače, tak u DVB-T signálu. Na druhé staré televizi co máme doma je vše v pořádku, takže se nejedná o špatný signál či závadu na DVD.
Je možné nějak přenastavit frekvenci zobrazování?, v menu tuto možnost nemohu najít. Někde jsem právě vyčetl, že je možné vypnout nějaké funkce, které zlepšují statický obraz a na sledování sportu či filmu je vhodné je vypnout.
Moc děkuji za odpověď
Máš v nastavení zapnuté IFC či Motion control nebo něco podobného "pro vylepšení" obrazu. Zkus jej snížit nebo vypnout.
Filmový režim a Motion plus jsem zkoušel ladit, přepinal jsem režim čistý, standardní, hladký a úplně vypnout ale k občasnému "trhání" skákání dochází neustále, nakonec jsem ponechal režim čistý. To IFC je prosím co?
ps.: FW jsem zkoušel aktualizovat, ale píše mě to že v současné době nejsou novější.
ps.: FW jsem zkoušel aktualizovat, ale píše mě to že v současné době nejsou novější.