Ma cenu kupovat novou TV?
Zdravim,
resim koupi nove TV a moje otazka zni zda ma cenu kupovat neco vetsiho nez 101 cm (Pritelkyne me tlaci do 128 cm uhlopricek atp...)
Mame DIGI (nic jineho neni v nasi vesnici dostupne-tedy nic jineho nez satelit a platit vice se mi nechce).
Na Tv koukame s pritelkyni v podstate pouze vecer a vlastne jen na klasicke vysilani (na DVD kouknem tak jednou dvakrat rocne :-) ) coz by se samozrejme mohlo zmenit ale nevim nevim.
DIGI zadny HD kanal nenabizi.
Mate pro me nekdo nejakou radu?
diky predem
resim koupi nove TV a moje otazka zni zda ma cenu kupovat neco vetsiho nez 101 cm (Pritelkyne me tlaci do 128 cm uhlopricek atp...)
Mame DIGI (nic jineho neni v nasi vesnici dostupne-tedy nic jineho nez satelit a platit vice se mi nechce).
Na Tv koukame s pritelkyni v podstate pouze vecer a vlastne jen na klasicke vysilani (na DVD kouknem tak jednou dvakrat rocne :-) ) coz by se samozrejme mohlo zmenit ale nevim nevim.
DIGI zadny HD kanal nenabizi.
Mate pro me nekdo nejakou radu?
diky predem
Pokud se na ni díváš z 5m tak určitě .....
Čímž chci říct, že bez uvedené pozorovací vzdálenosti je dotaz o ničem, na 1m bych 55" určitě nebral, ani na HD zdroj :-)
Čímž chci říct, že bez uvedené pozorovací vzdálenosti je dotaz o ničem, na 1m bych 55" určitě nebral, ani na HD zdroj :-)
Na 5m pozorovaci vzdalenosti klidne a urcite i 165 cm a vice. Problem u tebe je vsak signal DigiTV. Dovolim si tvrdit, ze je horsi nez normalni DVB-T z terescialu. Zapremyslej o jinem SAT providerovi treba Skylink nebo FreeSAT coz je UPC.
Připojuji se k názoru, že pro Digi TV je nové TV škoda. I když pro koupi nové TV máme každý jinou motivaci, já si myslím, že se dnes skoro vyplatí chvilku počkat, až TV 4k cecnově spadnou dolů.
Kdysi bylo pořízení 50" plazmy u nás impulsem pro vyhození digi a pořízení hd sat stb a skylinku. Kvalitní příjem s min. poplatky. Doporučuji tuto cestu.
mpack-nemá logiku chtít utrácet prachy za novou tv a nechtít utrácet za (relativně) kvalitní HD signál. Digi mají moji rodiče a je to naprostá katastrofa, sebelepší tv tím degraduješ. To je jako si koupit nový fáro a pak jezdit tankovat k rusákům nějakej pančovanej armádní benzín. Rozdíl je jen v tom, že digi jsou snad Rumuni. :) Jinak co se týká velikosti, tak na 5 metrů si kup co největší televizi na jakou budeš mít prachy.
Já se dívám asi ze 3m na 46" a je to v pohodě. Asi by mohla být i větší. Ale jak říkají kolegové - je to i o zdroji.
[QUOTE=interfernet422;472645]Kdysi bylo pořízení 50" plazmy u nás impulsem pro vyhození digi a pořízení hd sat stb a skylinku. Kvalitní příjem s min. poplatky. Doporučuji tuto cestu.[/QUOTE]
dekuji za napady a podnety
zapremyslim nad zmenou DIGI....asi za skylink
dekuji za napady a podnety
zapremyslim nad zmenou DIGI....asi za skylink
Jak je již psáno v příspěvcích výše.Digi tv je obrazová katastrofa pro velké uhlopříčky.Digi je koukatelné ještě tak na CRT s max 72cm uhlopříčkou ze 3 metrů.Osobně jsem vyměníl Digi za Skylink s balíčkem Flexi 7.Nyní mají akci na balíček kombi za 290 kč na rok t.j. o 30kč měsíčně víc než u rumunům.