TV s audiem jak pres bedny tak vystupem najednou
Ahoj,
potřebuji nasměrovat, jestli někdo z uživatelské zkušenosti ví jaká značka případně model umožňuje pouštět zvuk z audiovýstupu (ideal 2cinch ale redukce přes 3,5 jack reší) tak pres bedny TV.
Úhlopříčka je mi jedno (32 stačí), je to pro rodinnou stařešinu kde je zapotřebí zapojit bezdrátová sluchátka, ale nepřijít tím o zvuk z beden (pro druhého člena).
Bohužel výrobce se tím nechlubí, ale je mi jasné, že některý z nich to považuje za "samozřejmost".
Díky moc!
PaRa
potřebuji nasměrovat, jestli někdo z uživatelské zkušenosti ví jaká značka případně model umožňuje pouštět zvuk z audiovýstupu (ideal 2cinch ale redukce přes 3,5 jack reší) tak pres bedny TV.
Úhlopříčka je mi jedno (32 stačí), je to pro rodinnou stařešinu kde je zapotřebí zapojit bezdrátová sluchátka, ale nepřijít tím o zvuk z beden (pro druhého člena).
Bohužel výrobce se tím nechlubí, ale je mi jasné, že některý z nich to považuje za "samozřejmost".
Díky moc!
PaRa
Samozřejmost je to u Panasonicu, nezávislý sluchátkový výstup (3.5 mm jack) s vlastní regulací hlasitosti.
Pokud si to budeš chtít ověřit pro konkrétní model, tak v manuálu ta informace určitě bude.
Pokud si to budeš chtít ověřit pro konkrétní model, tak v manuálu ta informace určitě bude.
Nezávislý sluchátkový výstup mívá Panasonic, Toshiba, Philips. Ale aktivní sluchátka jdou zapojit i do Scart/CINCH, ale tam je otázka, zda má TV potřebné výstupy, často to jsou jen vstupy a často záleží na režimu TV (jaký tuner, přehrávání z USB, ...). U Panasonic je navíc výstup přes CINCH spolu s repro nepoužitelný, protože např. u ET5 je zvyk mírně rozsynchronizovaný a nedá se to ve sluchátkách poslouchat - vždy jde samozřejmě slyšet (posunutý) zvuk z repro TV, to by sluchátka musela být zvukotěsná.
Diky za bleskove reakce!
Bude se pouštět klasické DVB-T maximálně jednou za sto let z USB. Poslech musi bejt 1:1 jinak to budu od rodiny poslouchat dalsich sto let ...
Sluchatka jsou pro spatne slysici pani ...
Bude se pouštět klasické DVB-T maximálně jednou za sto let z USB. Poslech musi bejt 1:1 jinak to budu od rodiny poslouchat dalsich sto let ...
Sluchatka jsou pro spatne slysici pani ...
Krom vyse popsaneho jsou jedine pozadavky:
- 32"-40" (spise 32" ale u rodiny nikdy nevis)
- velke prehledne ovladani (idealne podsvicene)
- FullHD
- slusnejsi kvalitu repra
- přehrávání z USB (DTS optional)
- nahrávání na USB (optional)
- intuitivni prostredi TV (opravdu jednoduche)
- Smart funkce netřeba internet nemají ani neplánují
- 3D nemá smysl
Diky za jakekoli tipy! Bohuzel ani s jednou z uvedenych znacek nemam zkusenost.
PaRa
- 32"-40" (spise 32" ale u rodiny nikdy nevis)
- velke prehledne ovladani (idealne podsvicene)
- FullHD
- slusnejsi kvalitu repra
- přehrávání z USB (DTS optional)
- nahrávání na USB (optional)
- intuitivni prostredi TV (opravdu jednoduche)
- Smart funkce netřeba internet nemají ani neplánují
- 3D nemá smysl
Diky za jakekoli tipy! Bohuzel ani s jednou z uvedenych znacek nemam zkusenost.
PaRa