WIN_7 a IE_11
Pokud jste si provedli aktualizaci (update) a nainstalili si IE_11, tak zde (vlastně všude, kde se jede na vBulletinu), máte problém. Nejde Quote a nefungují smajlíky (co ještě - to zatím nevím). Je potřeba vyvolat emulaci (emulation). Stiskněte na své klávesnici tlačítko f12. Objeví se vám dole nová tabulka, která se jmenuje Emulation.
Tam klikněte na šipečku u Document mode. Objeví se roletové menu a v něm klikněte na číslici 9 (tím se provede emulace na IE_9). Neklikejte na 10 !! To zase nebudou fungovat odstavce.
No a takhle to nechte po celou dobu vaší aktivity zde na TVF (dole holt pořád budete mít tu tabulku - zatím se s tím nic nedá dělat - časem to snad KaPo, nebo někdo pověřený, spraví.
[ATTACH=CONFIG]25355[/ATTACH]
Tam klikněte na šipečku u Document mode. Objeví se roletové menu a v něm klikněte na číslici 9 (tím se provede emulace na IE_9). Neklikejte na 10 !! To zase nebudou fungovat odstavce.
[ATTACH=CONFIG]25356[/ATTACH]
No a takhle to nechte po celou dobu vaší aktivity zde na TVF (dole holt pořád budete mít tu tabulku - zatím se s tím nic nedá dělat - časem to snad KaPo, nebo někdo pověřený, spraví.
Že jsem vůbec něco psal, mohl jsem mít klid... F12 vyvolá Vývojářské nástroje (tedy má vyvolat, mně F12 počítač uspí a po probuzení se velikost změní na 250% - v IE11 na kterémkoli webu). Když ty nástroje vyvolám z Menu (zubaté kolečko vpravo nahoře), nástroje se otevřou a mohl bych je snad i používat, což nemíním...
K Tvým screenům. Máš tam všechny tři lišty nabídek pro editaci, já tam mám prázdné okno bez lišt (screen neumím vložit)...
K Tvým screenům. Máš tam všechny tři lišty nabídek pro editaci, já tam mám prázdné okno bez lišt (screen neumím vložit)...
[QUOTE=Retiree;472614] já tam mám prázdné okno bez lišt [/QUOTE]
ja take, zadne smajliky atd., pouzivam aktualni Firefox, pokud potrebuji vlozit obrazek, neco podtrhnout, vlozit kod atd., musim manualne pouzit tagy ...
ja take, zadne smajliky atd., pouzivam aktualni Firefox, pokud potrebuji vlozit obrazek, neco podtrhnout, vlozit kod atd., musim manualne pouzit tagy ...
Já jsem v Oknousích prostě zakázal aktualizaci IE, mám tam IE-9 a mám pokoj. Mně už zlobila desítka, takže jsem ji odinstaloval a kašlu jim na to.
Asi jsem zjistil, kde je problém.
Dnes večer jsem prvně zaregistroval Nastavení fóra (nikdy dříve jsem tam nevstupoval). Zde volba Upravit nastavení > Ostatní nastavení > Pokročilý WYSIWYG editor (nastaven byl základní).
Jak píšu, nikdy dříve jsem do tohoto nastavení nelezl, takže změnu nastavení provedl instalátor IE 11.
---------- Doplněno v 23:10 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:05 ----------
Dnes večer jsem prvně zaregistroval Nastavení fóra (nikdy dříve jsem tam nevstupoval). Zde volba Upravit nastavení > Ostatní nastavení > Pokročilý WYSIWYG editor (nastaven byl základní).
Jak píšu, nikdy dříve jsem do tohoto nastavení nelezl, takže změnu nastavení provedl instalátor IE 11.
---------- Doplněno v 23:10 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 23:05 ----------
[QUOTE=Retiree;472637]Nastavení fóra ..... Zde volba Upravit nastavení > Ostatní nastavení > Pokročilý WYSIWYG editor[/QUOTE]
no tak super, uz to taky vidim i smajliky ... :-D .... 9-):-(\\/B-) :-!!!....
no tak super, uz to taky vidim i smajliky ... :-D .... 9-):-(\\/B-) :-!!!....
Vyskytl se další problém. Při psaní běžnou rychlostí (jedním až dvěma prsty) vypadávají znaky, klávesnicí to není (v notepadu i ve wordu vše OK), i s myší se hůře trefuju... Mód WYSIWYG asi poněkud více zatěžuje systém fóra. Změnil jsem na Standardní editor, problém zdá se pominul...
Mimochodem, jaké je implicitní nastavení editoru? Skutečně nastavení editoru v mém případě změnil instalátor IE11, nebo byl problém jinde?
Mimochodem, jaké je implicitní nastavení editoru? Skutečně nastavení editoru v mém případě změnil instalátor IE11, nebo byl problém jinde?
Ziaden vtip - najlepsia rada, aku mozes dostat. IE je totiz bez pluginov uplne nepouzitelny prehliadac. Mozno niekde na intranet vo firemnej sfere - budiz, ale na "celodenne" browsovanie - ani v zlom sne.
Chrome bohužel po přechodu na nové jádro také nění žádný zázrak, při prohlížení a scroolování vidím víc šachovnici než renderovaný obraz :-(
Nic nieje idealne, ale lepsi mensi kompromis, ako vacsie zlo :) Firefox je zasa lenivy a zerie vela z RAM, kazdy browser ma negativa, ale su dostupne aspon nejake doplnky (extensions), ktore z neho spravia dospely browser (Adblock Plus = ziadna reklama, Mouse Gestures, synchro stranok a hesiel, ..... skratka velke kvantum pluginov, ktore su na dennu pracu nevyhnutne - pouzivam ich cca 20, niektore su "must-have", niektore zasa pouzijes podla potreby).
A teraz co z toho ma IE lepsie ako ktorakolvek konkurencia?
A teraz co z toho ma IE lepsie ako ktorakolvek konkurencia?
Pro mé potřeby IE zcela vyhovuje. Nemusím shánět různé vylepšující pluginy, nemusím se starat o aktualizace, ale především, jsem na něj zvyklý... Každému vyhovuje něco jiného.