Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: dvojí obraz 3D v přehrávači

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, mám problém ,při přehrávání filmu ve 3D mám dvoji obraz, zkoušel jsem přehrávače GOM a MPK HC, procházel jsem různá nastavení ale nic nenašel, rád bych filmy sledoval z PC na 3D TV (panasonic TX-L42ET60E). Na TV(přepnutí do 3D režimu) vidím "mázlý" obraz a přes brýle v pohodě ale mám ho i na TV zdvojený. Formát filmu je .mkv. Je třeba stáhnout nějaké kodeky nebo jiný přehrávač?? Děkuji všem za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od pedro_sa Zobrazit příspěvek
    vidím "mázlý" obraz a přes brýle v pohodě ale mám ho i na TV zdvojený
    Máš v tom nějaký chaos. Bez brýlí bude mázlý/zdvojený vždy . S brýlemi píšeš, že je v pohodě. Takže vše OK.

    Jinak MKV je pouze SBS, takže nic speciálního na rozdíl od BD ISO (Full 3D) není potřeba, pouze správně nastavit výstup na grafice, ale keydy byl špatně, tak to TV ani nedetekuje jako 3D a nedá se přepnout. Viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...l=1#post434494
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele odtahovka
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    54

    Pedro: na ovladaci od TV zmackni 3D a sipkou posun na format zdvojeny obraz (bud 2 vedle sebe nebo 2 nad sebou, zalezi jaky mas) a obraz v TV se ti spoji v jeden nasad bryle a koukej.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 2013-11-09 11.34.03.jpg 
Zobrazení: 201 
Velikost: 754.8 KB 
ID: 25329  
    Naposledy upraveno uživatelem odtahovka: 09-11-2013 v 11:39
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    499

    presne tak, Kamil ho trošku nepochopil... Pedro sice zapol na telke 3D mód, avšak len simulované 3D (preto i tak mal dva obrazy vedľa seba). Riešenie napísal "odtahovka", a totiž v TV navoliť, že sa jedná o SBS 3D obraz, i keď trebárs môj Panasonic to rozpozná a ponúkne 3D mód automaticky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    499

    (kedze od predosleho prispevku uplynulo dost casu, pridam toto ako novy prispevok)

    ako rucne prikazat 3D Panasonic telke, aby SBS obraz zobrazila priestorovo (postup je overeny na mojej ST30):
    1.) na dialkovom ovladaci stlacis tlacidlo 3D
    2.) vyskoci ti ponuka, ale ty stlacis na dialkovom ovladaci cervene tlacidlo (Manualne)
    3.) zobrazi sa ti viacero moznosti, vyberies si moznost Vedla seba - 3D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    2

    Děkuji za rady, pomohlo to trochu se stydím že tak jednoduché, ale u mí TV musím ještě přes jedno menu, šipky mi nefungují.. Čekal jsem že u takovéto TV se to bude automaticky rozpoznávat samo.. Pak mi se to při filmu ještě několikrát rozdvojilo.. Jinak to bude asi šlapat v pohodě.. Do budoucna ale plánuji pouštět filmy rovnou z disku do TV.. Ještě jednou děkuji..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jarino1978
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8,511

    záleží od typu prehrávača. Keď pustíš na internom, tak to TV pochopí sama, čo do nej lezie. ak cez player, tak záleží od výrobcu. Napr. XTR a môj STB je bez problémov.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele THeBaNDiT
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    499

    tak trebars ja ked pustim z externeho MMC nejaky SBS 3D film, moja TV Panasonic rozpozna 3D obraz sama a ukaze vpravo dole okno s oznamom, ze stlacenim tlacidla 3D na dialkovom ovladani mozem zapnut 3D rezim... kdesi v nastaveniach telky sa toto rozpoznavanie da zapnut/vypnut, tak mozno to ma pedro_sa vypnute... a ak nie, tak mozno nepusta z PC do TV kompletny obraz, ale ma nastaveny nejaky overscan v pocitaci, a preto to trebars pocas filmu moze blbnut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,253

    Citace Původně odesláno od THeBaNDiT Zobrazit příspěvek
    presne tak, Kamil ho trošku nepochopil...
    Máš pravdu, to, že si někdo pustí SBS a na Tv dá konverzi 2D na 3D jsem opravdu nečekal
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Dvojí export, ztráta kvality?
    Od benbix v sekci Editace videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-02-2013, 02:39
  2. Nakopnutí k BD přehrávači / MMC.
    Od winring v sekci Multimediální centra, DVD, Blu-ray
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 09-07-2012, 17:18
  3. Roztiahnutý obraz v DVD prehrávači
    Od marek836 v sekci Editace videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 21:19
  4. Dvojí rozlišení
    Od deepsix v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 21:00