Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung D8000 - nastaveni HbbTv

icebee (35)|1.11.2013 10:01
Dobrý den,

Nemáte někdo radu jak nastavit Hbbtv na D8000? V podporovaných typech TV od Samsungu jsem ho nenašel, ale údajně se to řeší přepnutí mám na De region? Jde mi o to abych mohl sledovat iVysilani.

Předem díky za rady.
RoPo (6061)|1.11.2013 10:42
Jestli si dobře vzpomínám tak, když jsem měl (než se pokazil) ES6900, tak jsem musel ze SmartHubu doinstalovat HbbTV podporu (i když se mě toto jevilo jako nesmysl, protože HbbTV by mělo být součástí firmware TV...) a zapnout v menu nějakou službu místo standardního teletextu. Teď si přesně nevzpomínám. Zkus se podívat.

A tady jsem teď i našel popis Samsungu, tak jak jsem si to zprovoznil já bez Samsungu... :-)

Ale nevím do kterého roku patří modelová řada D8000. Hledat to nebudu.
icebee (35)|2.11.2013 15:05
Dík, ale to je přesně o čem mluvím uvedeny typ neni na seznamu podporovaných typu Samsungem. Údajně se tam dá nastavit jiný region, ale přesně nevím :(
Retiree (659)|2.11.2013 15:43
Pokud jsem se o problém zajímal, tak Samsung začal (zpětně) podporovat až modelovou řadu E (2012), a na modely D (2011) kašle... Pro modely D údajně skutečně postačovalo změnit zemi na D, nezkoušel jsem. Naopak jsem v rozšířeném servisním menu zkoušel povolit Data Service Support (údajně jen pro I). Sice se v tv menu zvýraznila položka Digitální text a objevila položka Aut. Spušť. Dat. sl. Zapnuto, ale to bylo vše... (zkoušel jsem před více jak rokem a nejsem si jistý, zda byl tehdy v kabelové síti UPC HbbTV už k dispozici). Nyní mám možnost přijímat HbbTV na PC (DVB Viewer) takže zhruba vím, co přináší... Stále se jedná o zkušební provoz a nabídka není natolik zajímavá, abych se snažil problém příjmu na modelech D řešit...
icebee (35)|3.11.2013 09:38
Ok, jde mo o ivysilani - a načítat stránku pres internet a spouštět jednotlive okna pres ovladač na to nemám nervy. Zkoušel jsem nastavit D region pres servisní menu, ale bohužel políčko na změnu regionu je šedivé bez možnosti zmeny. Mám tam standardně nastaveno EU.
RoPo (6061)|3.11.2013 10:32
[QUOTE=Retiree;471492]Pokud jsem se o problém zajímal, tak Samsung začal (zpětně) podporovat až modelovou řadu E (2012), a na modely D (2011) kašle... Pro modely D údajně skutečně postačovalo změnit zemi na D, nezkoušel jsem. Naopak jsem v rozšířeném servisním menu zkoušel povolit Data Service Support (údajně jen pro I). Sice se v tv menu zvýraznila položka Digitální text a objevila položka Aut. Spušť. Dat. sl. Zapnuto, ale to bylo vše... (zkoušel jsem před více jak rokem a nejsem si jistý, zda byl tehdy v kabelové síti UPC HbbTV už k dispozici). Nyní mám možnost přijímat HbbTV na PC (DVB Viewer) takže zhruba vím, co přináší... Stále se jedná o zkušební provoz a nabídka není natolik zajímavá, abych se snažil problém příjmu na modelech D řešit...[/QUOTE]

Pres HbbTV napr CT zpristupnila iVysilani a archiv. To je celkem zajimave vyuziti HbbTV.
tesla15 (505)|4.11.2013 14:04
[QUOTE=RoPo;471578]Pres HbbTV napr CT zpristupnila iVysilani a archiv. To je celkem zajimave vyuziti HbbTV.[/QUOTE]

Toto HbbTV též používám. Doposud ke spokojenosti. ALE: právě dnes jsem zjistil, uložené programy ( krom dvou ) z paměti vypadly. Nevíte, zda zde existuje nějaké časové omezení ?
Tomekkk (28)|12.11.2013 09:39
Dobrý den,
může mi poradit někdo, komu se povedlo aktivovat přes servisní menu HbbTv? Postupuji podle návodu, ale po stisku tlačítek Factory a 3Speed v ru SamsungTV communicator mi stále zůstane šedá položka Local set v servisním menu a nemůžu ji změnit na něměcko, tak co dělám špatně?