Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

vytvoření DVD menu

Draken (10)|30.10.2013 22:35
Ahoj,

popis problému: mám 3 sestřihaná videa v mpeg2 a sadu 150 fotek v jpeg a potřeboval bych udělal DVDčko s úvodním menu tak aby na člověka vyběhli
4 náhledové kostky video 1 ,2 ,3 a foto a mohl si vybrat a video se přehrálo (jen to konkrétní), po dohrání se opět oběvilo menu dvd, u fotek je třeba aby šli jako prezentace třeba po 5s.

znáte někdo nějaký sw, který by tohle uměl vytvořit? pokuď možno Free .. něco pro debily :-D, případně by se šikl návod...

díky
RoPo (6061)|30.10.2013 22:57
Z fotek udělej video soubor v nějaké videoeditačním programu. Lze i v Movie Makeru co nabízí Microsoft zdarma do Windows. Jinak jsou placené Edius, Sony Vegas, Adobe Premiere, Adobe Premiere Elements atd...

Menu a "kostky" udělej v authoringovém programu na tvorbu DVD. Free např. DVD Styler případně další, je jich hodně.
Placené např. Adobe Encore, DVD Architekt, Corel DVD Movie Factory, Corel VideoStudio, atd..
Draken (10)|31.10.2013 11:41
zapoměl jsem zmínit, že mám Pinnacle studio 14... nakonec jsem přišel jak tam ty fotky vložit ale problém nastává, že jakmile přehraju dané video tak se i přes zapnutí "po dohrání kapitoly vrátit do menu" do menu nevrátí a hraje dál, nevím co s tím?