Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 66

Téma: co tato sestava?

  1. #1
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18843259
    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842948

    Máte někdo zkušenosti s uvedenými komponenty? Byla by to výhodná koupě? Použití chci téměř na vše (i zpracování videa) kromě her.
    Máte radu?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    No ja neviem.....upgrade na AMD XP 2600+ Barton a nForce2 Ultra . Radsej kup CRT a kup poriadnu masinu...(a nasetri si viacej )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    To jsem přesně čekal. Co není hi-tech, to mi nikdo neposvětí.
    Víte, mám doma AMD 750 a dělám na tom taky videa. Takže pro mě by i tohle byla bomba. A i tak dost drahá.
    A cos myslel tou pořádnou mašinou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    Ja mam Duron 700@818 a odpalene napaj. mostiky (mlady,blby). Ono ide o to, ze za "pol roka" do toho nic nekupis a budes upgradovat zase, a vsetko (obrazne povedane). Ja by som skocil aspon na Socket754 a nejaky Sempron. Aj ked uz i to je mrtva platforma. Mimochodom v polovici roku 2006 pride pre AMD M2 Socket a 754 a 939 je v ehm...pr..li. Do buducna jedine Intel 775.....este zanesiem 748 pivovych flias a idem nato
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    Sempron a Barton, jak velký je v tom rozdíl netuším.
    "v polovici roku 2006 pride pre AMD M2 Socket a 754 a 939"
    - to bude pořád přicházet něco novýho
    Tak teda AMD či Pentium??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    http://www.alzasoft.cz/DetailPage.as...CatId=18842843

    (???)

    ... a desku raději ASUS nebo MicroStar?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně Avatar uživatele jojto
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    890

    http://www.svethardware.cz/recenze-a...ve-levne/10386 ale ako vravim, pre mna pripada do uvahy jedine Intel LGA775 a 530J alebo 630. Pre AMD skvor MSI.
    EDIT: To radsej ten Barton...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně Avatar uživatele Lubi
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    411

    to jako vlastne celej komp za sestku? tak to je slusny ne? ne vopravdu je dobry..netusil jsem ze neco takovyho exsituje

    .... do toho bych mozna za ty prachy i sel...jinak s tema deskama: sel bych nejspis do microstaru jelikoz tato firma to je sazka na jistotu...dle meho nazoru co se alespon bezproblemovosti tyce....

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně Avatar uživatele mouty
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    707

    Citace Původně odesláno od pee.tr
    To jsem přesně čekal. Co není hi-tech, to mi nikdo neposvětí.
    Víte, mám doma AMD 750 a dělám na tom taky videa. Takže pro mě by i tohle byla bomba. A i tak dost drahá.
    A cos myslel tou pořádnou mašinou?
    Podle mě je lepší kouit něco a mít to do doby než to OPRAVDU nestíhá a pak koupit celý nový (nechat třeba jen Case nebo monitor a harddisk) než kupovat každej měsíc něco novýho co právě vyskočilo a je to in...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    mouty
    taky si říkám, čas stejně nedoženeš. Tak proč si za zbylý prachy neskočit na pár
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu pořád Avatar uživatele Doom
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,421

    souhlasím s Moutym, PC jsem upgradoval před hodně dlouhou dobou a zatím stačí. pak vyhážu komponenty z case a začnu znova (doufám, že do tý doby nebude novej formát desek).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    12,917

    Bude! Uz su BTX dosky/napajania...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád Avatar uživatele pee.tr
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,216

    K*r*y, už neví co vymyslet, aby z lidí tahali prachy dál a dál!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pořád Avatar uživatele mirekv
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    7,799

    DoomHammer, mouty

    Starou case moc neušetříš, postav si funglovku.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Tato kamera není příliš levné?
    Od frrblue v sekci Videokamery
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-12-2010, 14:01
  2. Tomas73 - Táto dej mi kameru!
    Od Tomas73 v sekci Videosoutěž se Samsungem
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-06-2010, 09:20
  3. Podporuje digitální vysílání tato televize?
    Od Azoopard v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-05-2009, 16:42
  4. Je tato rychlost renderu normalni?
    Od Špeta Marek v sekci Editace videa
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 15:43
  5. Sestava PC pro Hauppauge PVR 350
    Od HonzaK v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 02-09-2004, 06:20