Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 30

Téma: LG 42LA620S prosím o pomoc

  1. #16
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    257

    O.k to je štitek pro ČR, tak nevím kde máš chybu. Obnov TV do továrního nastavení. pak jedine servis a přehrani softu (FW) od servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    No to som už skúšal tovarenske nastavenia ale stále to isté, už som aj kontaktoval LG takže uvidime...a ako vieš že je to štítok pre ČR?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    nazdar. ja som si ju kupil tiez. skusal si prepojit mobil s tv? ja som skusal cez wifi direct, ale mi to nefungovalo. chcel som vyskusat aplikaciu LG Remote na ovladanie cez mobil. Viem, ze ked sa pripojim do spolocnej wifi, tak by to malo fungovat. ale som chcel vyskusat, ci to nejde aj bez pripojenia do spolocnej wifi. Mam samsung galaxy S2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Citace Původně odesláno od maros321123 Zobrazit příspěvek
    Viem, ze ked sa pripojim do spolocnej wifi, tak by to malo fungovat
    Presne takto to fungovat bude. Nie je dovod to skusat pouzivat inak. (Podporuje vobec TV Wifi Direct?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    (Podporuje vobec TV Wifi Direct?)
    podporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,533

    Tazko povedat, preco to v tomto rezime nejde. Ak mas doma wifi router, tak by som to nejako neriesil, ajtak mas vsetky zariadania doma "v sieti".
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2013
    Příspěvků
    10

    Ano tv ma funkciu wi-di a musi byt v spolocnej wifi sieti s mobilom ja mam samsung galaxy s3 a funguje to bezbroblemovo, ale aj tak som si dokupil ovladac magic a stym je to parada
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    257

    Hi, a jak jsi teda dopadl s tou cestinou a td. napiš.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    66

    Podle štítku to není pro CZ trh. Muselo by tam být 42LA620S-ZA.BEEYLJG (EE východní Evropa, EU západní Evropa). CZ patří do východní Evropy. Takže reklamovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    4

    Dobrý večer, kúpil som externý hdd aby som mohol nahrávať, no ked som zistil že nahraté relácie nieje možné vidiet v pc po pripojení hdd, chcel by som tento hdd znovu preformátovat tak aby mi ho videl pc,,, ale ako ???
    poradí prosím niekto
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,270

    A co zde takhle použít funkci pro hledání ? Viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthr...ormatovani-HDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    4

    Ospravedlnujem sa a zaroven dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2013
    Příspěvků
    4

    ako nastavit nahrávanie jedného programu a pritom pozerat iný? dá sa to vôbec?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jan 2011
    Příspěvků
    66

    Nedá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2011
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od golfLC Zobrazit příspěvek
    Na stránke LG si bol?

    Aktuální verze Softwaru je 4.40.23

    Příloha 24886
    Omlouvám se, že reaguju na 7 let starý příspěvek, ale po nějakém čase jsem se rozhodl reinkarnovat tuhle televizi, protože jsou v ní nové podsvětlovací LEDky... Ale samozřejmě, že už dneska nic nepřehraje. Mám tím na mysli třeba O2TV nebo i Vysilani přes browser, DVB-T2 protože nemá tuner apod. LG z aplikací vyhodilo i Youtube, ale je zajímavé, že když si na mobilu najedu na YouTube, vyberu video a dám ho přehrát na externí TV (tedy na téhle), tak se na televizi aplikace YouTube spustí :-O ?!?! Čili ona tam ta aplikace někde asi je, akorát jí LG zakázalo v seznamu aplikací???

    No ale teď ten dotaz, kvůli kterému jsem udělal tu citaci... Opravdu někde existuje verze software pro tuhle televizi 4.40.23??? Protože já nejnovější našel 4.28.17 a tu mám i v televizi. A nedaří se mi ani nikde najít nějaký nefiremní firmware, který by třeba otevřel jiné kodeky, aby to přehrávalo to iVysilani, nebo to O2TV nebo třeba i ten PornHub, no...

    Poradí někdo, když nemohu najít? Děkuji
    Acer
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Samsung UE40F6400 vs. LG 42LA620S
    Od ptacko v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 22-07-2013, 20:18
  2. prosím pomoc !
    Od freeDingo v sekci Editace videa
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 30-08-2009, 20:41
  3. Prosim pomoc
    Od hajcus v sekci Editace videa
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 07:21
  4. prosim pomoc
    Od computerboy v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 07:36
  5. Prosim Pomoc
    Od rara55 v sekci Editace audia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 21:24