Philips 46PFL8008S/12
Zdravim ,chtel sem se zeptat koupil jsem si Philips 46Pfl8008S a mam problem s pripojenim pres wifi miracast ,mam galaxy note 2 ,telefon tv najde a kdyz se pripojuje tak to spadne a napise ze byla odpojena .Nevite nekdo co stim ? diky za rady vsem
Dobrý deň,
dnes som objednal túto LED TV.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Prešiel som si pár príspevkov a bol pozrieť TV aj v obchode zaujala ma kvalita obrazu a ambilight. Na ostatné vymoženosti v TV si nepotrpím /internet v tv a pod./ a viem že Philips ma slabú podporu a nevyladení firmware. Ako ale uvádzam ide mi o obraz a tv budem používať hlavne na sledovanie - filmy + DVB-C od UPC.
Rád by som sa touto cestou dozvedel, či je tu niekto kto vlastní tento TV a jeho skúsenosti, žívateľské rady, prípadné problémy s firmware.
Fórum som prešiel a našiel som akurát diskusné príspevky k nižším modelom.
Ďakujem.
dnes som objednal túto LED TV.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Prešiel som si pár príspevkov a bol pozrieť TV aj v obchode zaujala ma kvalita obrazu a ambilight. Na ostatné vymoženosti v TV si nepotrpím /internet v tv a pod./ a viem že Philips ma slabú podporu a nevyladení firmware. Ako ale uvádzam ide mi o obraz a tv budem používať hlavne na sledovanie - filmy + DVB-C od UPC.
Rád by som sa touto cestou dozvedel, či je tu niekto kto vlastní tento TV a jeho skúsenosti, žívateľské rady, prípadné problémy s firmware.
Fórum som prešiel a našiel som akurát diskusné príspevky k nižším modelom.
Ďakujem.
Miracast jako takové pochází od Intelu. Je to standard WiDi. Zkus do Galaxy Note nainstalovat AllShare Cast aplikaci a tou promítat.
Podívej se do nastavení TV, zda je Miracast povoleno a někde se i páruje. Nebo jestli nemáš přístup zaheslovaný. Protože Widi/Miracast je o Direct Wifi módu.
U mě např. lze z Galaxy Note II do Panasonicu (bez Miracast, ale s firemní tech.Panasonicu označovanou jako Swipe&Share) přímo z galerie prohlížet fotky, videa atd... a nic jsem nemusel doinstalovat.
Podívej se do nastavení TV, zda je Miracast povoleno a někde se i páruje. Nebo jestli nemáš přístup zaheslovaný. Protože Widi/Miracast je o Direct Wifi módu.
U mě např. lze z Galaxy Note II do Panasonicu (bez Miracast, ale s firemní tech.Panasonicu označovanou jako Swipe&Share) přímo z galerie prohlížet fotky, videa atd... a nic jsem nemusel doinstalovat.
Předně gratuluju k nákupu tohoto typu z prémiové řady Philips pro tento rok a přeji bezproblémový provoz. Měl bych otázku hlavně k input lagu, který se dle dostupných testů pohybuje u této tv kolem 50ms v game modu, což není zrovna málo. Je toto zpoždění při připojení PC, notebooku, případně herní konzole už nějak znát? Mám osobní zkušenost s input lagem cca 30ms (není nijak znát) a cca 120ms, kde už je to absolutně pro hraní her nepoužitelné. Hodnota 50ms by mohla být ta hraniční. Vím, že je to dost individuální záležitost, ale přesto to může být celkem užitečná informace.
Zdravim chtel bych se zeptat tato TV se me velice libi mam o ni zajem koukal jsem v Polsku ze ji maji za 33tisic vidite v tom nejaky problem predpokladam ze menu si nastavim do Ceskeho jazyka .Rikam si ze kazda koruna dobra do Polska jezdim obcas nakupovat a nikdy jsem tam problemy nemel ..Mate nekdo zkusenosti diky ..
Dakujem. Len piatok mi TV dovezú...môžem potom vyskušat pripojenie k notebooku, hernu konzolu nemám tak neviem otestovať.
[QUOTE=Jaap;468809]Předně gratuluju k nákupu tohoto typu z prémiové řady Philips pro tento rok a přeji bezproblémový provoz. Měl bych otázku hlavně k input lagu, který se dle dostupných testů pohybuje u této tv kolem 50ms v game modu, což není zrovna málo. Je toto zpoždění při připojení PC, notebooku, případně herní konzole už nějak znát? Mám osobní zkušenost s input lagem cca 30ms (není nijak znát) a cca 120ms, kde už je to absolutně pro hraní her nepoužitelné. Hodnota 50ms by mohla být ta hraniční. Vím, že je to dost individuální záležitost, ale přesto to může být celkem užitečná informace.[/QUOTE]
[QUOTE=Jaap;468809]Předně gratuluju k nákupu tohoto typu z prémiové řady Philips pro tento rok a přeji bezproblémový provoz. Měl bych otázku hlavně k input lagu, který se dle dostupných testů pohybuje u této tv kolem 50ms v game modu, což není zrovna málo. Je toto zpoždění při připojení PC, notebooku, případně herní konzole už nějak znát? Mám osobní zkušenost s input lagem cca 30ms (není nijak znát) a cca 120ms, kde už je to absolutně pro hraní her nepoužitelné. Hodnota 50ms by mohla být ta hraniční. Vím, že je to dost individuální záležitost, ale přesto to může být celkem užitečná informace.[/QUOTE]