Jaký zvolit format pro video dvd
Ahoj,prosím vás o radu.
Chci v domácím kině přehrát dvd video,ale z usb vstupu,externího disku.
Mám složku video ts,ve který jsou další soubory ts.
Problém je ten,že pokud otevřu nějaký ten soubor tak hraje určitá část dvd.
Já bych chtěl,abych měl vše jako kdyby bylo vypálené na dvd disku a začínalo by otevření toho souboru jako z dvd disku,většinou tedy menu.
Do jakého formátu bych měl video ts tedy převést a jaký program mi doporučujete ?
Dík za radu
domácí kino LG BH7420p
Chci v domácím kině přehrát dvd video,ale z usb vstupu,externího disku.
Mám složku video ts,ve který jsou další soubory ts.
Problém je ten,že pokud otevřu nějaký ten soubor tak hraje určitá část dvd.
Já bych chtěl,abych měl vše jako kdyby bylo vypálené na dvd disku a začínalo by otevření toho souboru jako z dvd disku,většinou tedy menu.
Do jakého formátu bych měl video ts tedy převést a jaký program mi doporučujete ?
Dík za radu
domácí kino LG BH7420p
ISO málo která TV umí číst přímo (zda-li vůbec nějaká...). Jinak můžeš překonvertovat např. do oblíbeného MKV, které tvoje kino dle specifikací umí přehrát i z USB (kodek H.264/MPEG-4 AVC).
[QUOTE=qay;468797]který dělá kvalitní mkv ?[/QUOTE]
MakeMKV. Bez straty kvality - len zmena kontajneru. S tym DVDckom si nepomozes, nevie ich korektne citat ani vacsina TV. Riesenie je bud odfajcit menu a spravit si jeden velky "vob" cez DVDShrink, alebo prehnat to cez MakeMKV (ak ti DK zoberie mpeg2 v kontajneri mkv - nie je to totiz celkom samozrejme - moja to takto neberie)
MakeMKV. Bez straty kvality - len zmena kontajneru. S tym DVDckom si nepomozes, nevie ich korektne citat ani vacsina TV. Riesenie je bud odfajcit menu a spravit si jeden velky "vob" cez DVDShrink, alebo prehnat to cez MakeMKV (ak ti DK zoberie mpeg2 v kontajneri mkv - nie je to totiz celkom samozrejme - moja to takto neberie)
Mám odskúšaný tento a v pohode8-)
http://www.howtogeek.com/howto/15195/convert-dvds-and-iso-files-to-mkv-with-makemkv/
na konci aj s linkom na stiahnutie
Vivid bol rýchlejší, chcel som mu aj link hodiť, tak to trvalo 9-)
http://www.howtogeek.com/howto/15195/convert-dvds-and-iso-files-to-mkv-with-makemkv/
na konci aj s linkom na stiahnutie
Vivid bol rýchlejší, chcel som mu aj link hodiť, tak to trvalo 9-)