Výběr 32'' televize s DVB-S tunerem
Zdravím místni osazenstvo,
potřebuju vybrat televizi, nejspíš LCD, s uhlopříčkou do 32'' (cca 81cm), co jsem zjistil tak hlavní problém je ten že televize musí obsahovat DVB-S Tuner - pro použití se skylinkem. Původně jsem chtěl samsung, avšak tam jsem narazil s dvb-s tunerem, na alze jsem vybral 32" LG 32LN575S, nic jiného se mi moc nezamlouvalo, přesto že v LG nemám moc důvěru. Doporučili by jste něco jiného ? Od této televize vyžaduji následující :
uhlopříčka 81cm, scart, pokud bude umět ukázat fotky z flashky, byl by to příjemný bonus, ethernet, wifi a podobné srandy nejsou potřeba.
cenově do 14tis včetně daně i se slotem, ale pokud nemá cenu připlácet, tak čím levněji tím lépe.
nejspíše bych nakupoval na alze, abych nemusel lítat po jiných obchodech, je ci modul Smit CA-Modul IRDETO OK ?
Díky za rady :)
potřebuju vybrat televizi, nejspíš LCD, s uhlopříčkou do 32'' (cca 81cm), co jsem zjistil tak hlavní problém je ten že televize musí obsahovat DVB-S Tuner - pro použití se skylinkem. Původně jsem chtěl samsung, avšak tam jsem narazil s dvb-s tunerem, na alze jsem vybral 32" LG 32LN575S, nic jiného se mi moc nezamlouvalo, přesto že v LG nemám moc důvěru. Doporučili by jste něco jiného ? Od této televize vyžaduji následující :
uhlopříčka 81cm, scart, pokud bude umět ukázat fotky z flashky, byl by to příjemný bonus, ethernet, wifi a podobné srandy nejsou potřeba.
cenově do 14tis včetně daně i se slotem, ale pokud nemá cenu připlácet, tak čím levněji tím lépe.
nejspíše bych nakupoval na alze, abych nemusel lítat po jiných obchodech, je ci modul Smit CA-Modul IRDETO OK ?
Díky za rady :)
Limit uhlopříčky je problém.
V 32":
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Panasonic TX-L32EW6
Philips 32PFL5008K
Sharp LC-32LE352E
Jestli 98cm ještě není moc, tak:
Jako modul CAM modul IRDETO NEOTION Skylink Ready a druhý mám TechniCrypt CW.
V 32":
Panasonic TX-L32EW6
Philips 32PFL5008K
Sharp LC-32LE352E
Jestli 98cm ještě není moc, tak:
Jako modul CAM modul IRDETO NEOTION Skylink Ready a druhý mám TechniCrypt CW.
já bych samozřejmně nic přez scart nepřipojil, já bych si hlavně ani nekoupil tak malou televizi v takovém rozpočtu, ale to je věc jiná - je to pro důchodce, který se chce zbavit septoboxu ale nechce se zbavit dvd přehrávače... :) na ten sharp jsem taky koukal, trosku me mrzi nedostupnost černé verze :( Jinak to LG co jsem posílal nebrat ?
[QUOTE=MarekSochor;468740]ale nechce se zbavit dvd přehrávače..[/QUOTE]
Tak zniz rozpocet na TV nejaky mu kup. Ved BD player stoji > 50Euro, predpokladam, ze dochodca to pochopi (urcite ho namotas lepsim obrazom, ci ovladanim cez jedno DO, a pod.)
Tak zniz rozpocet na TV nejaky mu kup. Ved BD player stoji > 50Euro, predpokladam, ze dochodca to pochopi (urcite ho namotas lepsim obrazom, ci ovladanim cez jedno DO, a pod.)
to dvd má využítí tak jednou ročně, takže prostě ten scart tam má být jen kvůli tomu "kdyby náhodou" a aby se zbytečně dvd nevyhodilo, vzhledem k požadavku na dvb-s rozpočet moc není kam snižovat :)
ano :)
ale ptám se na to jestli se opravdu raději vyhnout lg, sharp bych klidne bral ale trochu me mrzi nedostupnost cerne verze, ale to by se dalo přetrpět
ale ptám se na to jestli se opravdu raději vyhnout lg, sharp bych klidne bral ale trochu me mrzi nedostupnost cerne verze, ale to by se dalo přetrpět
Jestli chceš DVB-S tuner, tak se vyhni Sharpu, má z tohoto hlediska nejhorší SW (a po něm Philips). LG a Samsung jsou v tomhle (komfort DVB-S) asi nejlepší, ale samozřejmě externí přijímač je ještě lepší. Sharp je ale asi v dané kategorii zase nejlepší obrazově, takže si musíš vybrat. Panasonic je také OK (opět v rámci lowendu, kde se pohybuješ).
KamilZ:
díky, přesně něco takového jsem si představoval, externí přijímač je samozřejmně lepší, bohužel ono dvb-s je hlavní smysl výměny staré televize, která je jedno z uplně prvních lcd, no name, takze cokoliv bude obrazově o hodně lepší než stávající panel :) Takže pro použití se skylinkem by jsi mi doporučil do LG co jsem nahoře zmiňoval ?
Bohužel s DVB-S přímo v TV nemám zkušenosti, proto píšu sem, abych právě předešel zbytečným problémům se sw televize.
díky, přesně něco takového jsem si představoval, externí přijímač je samozřejmně lepší, bohužel ono dvb-s je hlavní smysl výměny staré televize, která je jedno z uplně prvních lcd, no name, takze cokoliv bude obrazově o hodně lepší než stávající panel :) Takže pro použití se skylinkem by jsi mi doporučil do LG co jsem nahoře zmiňoval ?
Bohužel s DVB-S přímo v TV nemám zkušenosti, proto píšu sem, abych právě předešel zbytečným problémům se sw televize.
LG nebo Samsung. Samsung má tu výhodu, že si jednoduše uložit naladěné stanice na flash a v PC přeskládáš dle potřeby. U LG to jde taky, ale tuším jen přes hotelový mód a servisní menu (ruku do ohně za to nedám). Co zde sleduji, tak občas někomu LG rozháže naladěné kanály (ale to se může stát i u kterékoli jiné). Obrazově jsou ty značky v dané kategorii srovnatelné. Akorát myslím Samsung dělá modely s DVB-S až od 40".
PS: Já osobně LG nemusím, raději Panasonic :-)
PS: Já osobně LG nemusím, raději Panasonic :-)