Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Zvuk z TV do domaceho kina

jovani69 (10)|6.10.2013 11:51
Zdravim,
obraciam sa Vas, lebo uz si s tym neviem sam poradit. Mam TV samsung UE55ES7000. ide mi o to, aby som mal zvuk ked chcem pusteny na reprakoch z domaceho kina. Ked pozeram DVBt alebo DVBs, tak mam TV prepojenu na domace kino samsung HT-X20 kvoli zvuku cez vystup z telky Ext. (RGB) a klasika vstup do domaceho k. cez cince. Toto je v poriadku, zvuk ide ako ma.

Ked vsak chcem zvuk napr. z videa, ktore pustim cez youtube v TV, neviem ho dostat do domaceho kina, lebo mi ide iba cez repraky TV.
Dalsi pripad, kupil som dodatocny satelit, ktory mam pripojeny cez HDMI, zvuk z neho mi ide iba do TV reprakov, nikdy nie do domaceho kina.

Viem to provizorne prepajat, tak ze napojim domace kino na sluchadlovy vystup, ale to je vela prepajania stale, a hlavne neprakticke.

V menu TV je v nastaveniach zvuku cosi ako externy reproduktor, ale to nic nerobi.

budem vdacny za pomoc a funkcnu radu
vivid.sk (11472)|6.10.2013 12:11
1) Nezakladaj rovnaku temu, takychto tem s rovnakym nazvom je tu tisic - je to neprehladne aj pre dohladavanie/vyhladavanie.
2) Na tieto AIO je tu na fore "odbornik" LuckyCat, urcite ti poradi ako to prepojit (vid tato tema).

3) ... a nakoniec - neprepojis to nijako, lebo si si kupil AIO bez digitalnych vstupov, bud kupis prevodnik na analog (a aj to pojde len stereo, nemas multikanalovy analogovy vstup), alebo AIO vyhodis a kupis si nieco s lepsou konektivitou. Viac najdes v tejto sekcii FAQ.

Opat a stale rovnaka odpoved. A potom, ze preco nemam(e) radi AIO? Hmm, to je tazka otazka.
jovani69 (10)|6.10.2013 14:31
Dik.
Nemal som zaujem o novu temu, sorry, ale nenasiel som to predtym.