Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Panasonic P65VT60 - nerovné uchycení na stojanu

Sefca (59)|1.10.2013 13:05
Dnes mi přivezli nový Panasonic P65VT60. Sotva dopravci odjeli, všiml jsem si jednoho drobného problému - televize drží na stojanu jaksi nakživo, pravá strana je na konci asi o 0,5 cm blíž k zemi než levá. Hned jsem volal dopravcům a ti mi řekli, že není problém to vyměnit, ale ať nepočítám s tím, že to bude nějak moc lepší, že je to u velkých televízí naprosto běžný problém. Máte s tím někdo podobnou zkušenost, která by to tvrzení potvrdila nebo vyvrátila?
Televize půjde během pár týdnů na zeď, tak mi přijde celkem zbytečné to řešit, na druhou stranu, když jsem dal 70 tisíc za televizi, tak mě takováto záležitost dost překvapuje.
RoPo (6061)|1.10.2013 13:54
[QUOTE=Sefca;468156]Televize půjde během pár týdnů na zeď, tak mi přijde celkem zbytečné to řešit, na druhou stranu, když jsem dal 70 tisíc za televizi, tak mě takováto záležitost dost překvapuje.[/QUOTE]

Není to běžné. U mě byl stojan a uchycení na 65" TV v rovině. Otázkou je zda je křivý stojan nebo zda je křivé uchycení uvnitř TV.
Asi týden jsem TV měl na stojanu. Pak šla na zeď místo původní 50" TV.

Rozhodně bych reklamoval. Už jen pro to, že TV někdy v budoucnu dáš na jiné místo, protože si pořídíš jinou, a tam už ji asi budeš mít na stojanu. Nebo ji prodáš - se stojanem.
Sefca (59)|6.10.2013 17:11
Tak borci z Datartu dojeli podruhé a povedlo se jim to srovnat. Měli to trochu špatně uchycené. Aspoň se kluci projeli. :)