Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Editace videa z gopro hero 3

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    Zdravim, jelikoz sem nikde nenasel reseni na svuj problem, obracim se na zkusenejsi uzivatele touto cestou.

    Muj roblem je v nahledu editovaneho videa v sony vegas pro 12. Nahled se neskutecne trha a neni mozne podle nej pracovat.
    Je nejake reseni na tento problem? Dela mi to pouze na videu z nove kamery gopro hero 3

    Pouzivam sony vegas 12, video je ve formatu MP4, 720p 120 snimku/s, edituju na 4 jadru i7 1,90GHz, 4GB ram, windows 7 64 bit...

    Dekuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    120fps ti to asi nemoze stihat .. nepises aku mas grafiku a ci mas zapnutu podporu GPU ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Aj keby stihalo, kam (a hlavne ako) chces tych 120fps posielat?
    Nie je to nahodou urcene na Slow-Motion?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    Ano 120fps jsem zkousel na slow-motion, ale i tak by to mel vegas zkousnout, nebo se pletu? Jinak grafiku mam intel HD 4000 - jedna se o ultrabook. Vim ze to neni nejlepsi, ale editovat video zacinam tak to prosim berte s rezervou.

    ---------- Doplněno v 17:38 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 17:35 ----------

    Nebo pokud se da video nejak rozumne prevest do jineho formatu, tak uvitam radu do jakeho a jak nejjednoduseji. Jde mi jen o to natocit si par zaberu a rozumne si to sestrihat pro archivaci atd, zadne velke psi kusy s tim delat nechci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    a preco to needitujes ako 60fps video? Staci v hlavicke zmenit fps a vyriesene, netreba nic prevadzat ani konvertovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    Tak jsem zkousel nahrat i video 60 fps a dela to stejne. Je to tim, ze proste pc na to nestaci? Nebo nemuze mi chybet nejaky kodek?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    To, ci staci alebo nestaci vidis podla vytazenia procesora. Ale myslim, ze 720@60p by aj CPU malo zvladtnut. Tvoja GPU detto, ale to uz zavisi od podpory stihacieho sw.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    Tak nevim, zkousel jsem i video 720p, 30 fps, format .MOV a seka se to taky, ne tak moc jako z hero 3 ale taky se s tim neda delat. Zkousel jsem nainstalovat nove ovladace na grafiku, ale taky bez efektu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,536

    Nepoznam tento sw, mozno neprehrava optimalne. Ale standardne (cez media player) ti to musi ist prehrat bez cukania.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    194

    Pili88:

    skusal si nastavovovat kvalitu zobrazenia preview? Mas tam tlacitko nad zobrazovacim oknom. Ja ked striham mov 1080 50p s dat.tokom 50mb/s tak mi to tiez trochu seka a ked zmenim zobrazeniez best-full na preview-half, tak to ide plynule. Ale samozrejme kvalita zobrazenia je slabsia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    na preview potrebujes mat GPU akceleraciu aby to netrhalo .. a intel grafika je nepouzitelna .. potrebujes Nvidiu najlepsie .. alebo aj s ATI to ide ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Je tu občas
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    194

    pytkin ma pravdu, ale skus polaborovat s tou kvalitou zobrazenia a mozno ti to pojde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    S kvalitou zobrazeni preview jsem si zkousel hrat, ale vysledek stejny. Myslite ze treba jiny software by si s tim poradil lepe? doporucte nejaky program. Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    a mas na to video spravne nastavene vlastnosti timeline ? mozno je problem tam ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    10

    Citace Původně odesláno od Pytkin Zobrazit příspěvek
    a mas na to video spravne nastavene vlastnosti timeline ? mozno je problem tam ..
    co presne mas namysli? rikam, jsem novacek, takze to potrebuju trosku konkretnejc diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GoPro HD Hero vs ContourHD
    Od m3p v sekci Videokamery
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-04-2012, 08:36
  2. Prevod videa z GOPRO kamery na AVI
    Od Jagged1919 v sekci Editace videa
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-10-2010, 17:45
  3. editace videa
    Od matesspeedfire v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-08-2010, 06:30
  4. Editace videa na DVD
    Od LHolub v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2006, 22:57