Servisní menu na LG 50PM680S ??
Ahoj, může mi někdo poradit jak spustit servisní menu na LG 50PM680S ?? Po vymene panelu mi nejak blbe nastavili zakladni jas obrazovky, takze v noci kdyz se divam na film cerna neni cerna ale seda. Klasickym nastavenim to uz vic ztmavit nejde. Puvodni panel byl nastaven rozhodne lip. Díky
Mírný OT: Skoro bych řekl, že pokud někdo nedokáže tohle vygooglovat, tak by o tom neměl ani uvažovat.
[QUOTE=sibelius;467346]Jses si 100% jisty, ze se chces vrtat v servisnim menu?[/QUOTE]
jo chci.. nejsem zadny blbecek.. delal jsem zmeny v softech jak v PC tak v mobilech. Da se tam dostat se standartnim dalkovym ovladacem? nebo je nejaka finta jak se tam dostat bez kupovani nejakych dalsich dalkacu apod.? diky
---------- Doplněno v 12:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:53 ----------
[QUOTE=KamilZ;467351]Mírný OT: Skoro bych řekl, že pokud někdo nedokáže tohle vygooglovat, tak by o tom neměl ani uvažovat.[/QUOTE]
omyl.. googloval jsem, ale zajima me nejjednodussi zpusob.. viz odpoved vyse.. diky za radu..
jo chci.. nejsem zadny blbecek.. delal jsem zmeny v softech jak v PC tak v mobilech. Da se tam dostat se standartnim dalkovym ovladacem? nebo je nejaka finta jak se tam dostat bez kupovani nejakych dalsich dalkacu apod.? diky
---------- Doplněno v 12:54 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 12:53 ----------
[QUOTE=KamilZ;467351]Mírný OT: Skoro bych řekl, že pokud někdo nedokáže tohle vygooglovat, tak by o tom neměl ani uvažovat.[/QUOTE]
omyl.. googloval jsem, ale zajima me nejjednodussi zpusob.. viz odpoved vyse.. diky za radu..
ahoj nejjednoduší je vygooli na google play aplikaci LG Service Menu explorer - s tím se do servisního menu dostaneš,ale bacha ať nedopadneš jako já...
[QUOTE=Plutotype;467488]A z akého zdroja prehrávaš film na LG? Z PCčka alebo z blu-ray prehrávača?[/QUOTE]
filmy prehravam klasicky pres USB vstup z HDD cili integrovanym prehravacem v TV, zvuk propojen optikou do receiveru. procpak?
filmy prehravam klasicky pres USB vstup z HDD cili integrovanym prehravacem v TV, zvuk propojen optikou do receiveru. procpak?
[QUOTE=lemurek80;467492]ahoj nejjednoduší je vygooli na google play aplikaci LG Service Menu explorer - s tím se do servisního menu dostaneš,ale bacha ať nedopadneš jako já...[/QUOTE]
a co se ti stalo? ta aplikace LG Service Menu explorer je Android mobilni aplikace ne? nemam smartphone..
a co se ti stalo? ta aplikace LG Service Menu explorer je Android mobilni aplikace ne? nemam smartphone..
Tak už jsem se tam dostal pomocí univerzálního ovladače SilverCrest, ale dostal jsem se pouze do EZ_ADJUST menu, kde toho moc měnit nejde. Neví někdo jak se dostat do IN_START menu??
mozes este skusit tento postup
Ale v servisnom menu naozaj opatrne !!! Tam obvzvlast plati 2x meraj a raz rez :cool:
Pokial to nebude fungovat, uz ti asi zostava asi len univerzalne DO napr. Harmony, tam si vies naprogramovat cokolvek. Ja to mam naprogramovane na mojom Harmony 300.
Ale v servisnom menu naozaj opatrne !!! Tam obvzvlast plati 2x meraj a raz rez :cool:
Pokial to nebude fungovat, uz ti asi zostava asi len univerzalne DO napr. Harmony, tam si vies naprogramovat cokolvek. Ja to mam naprogramovane na mojom Harmony 300.
do EZ_Adjust menu a Install menu jsem se dostal pomocí DO, jen do toho IN_START menu ne. Vyzkouším a dám vědět, zatím díky..