Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

jakou TV doporučíte...

Rypicong (6)|22.9.2013 10:25
Zdravím,

Blíží se vánoce a chci si koupit novou TV, tak chci poradit jakou značku, jaký typ apod. si mám pořídit.

Nechci plazmu, chci LCD/LED.

- Uhlopříčku 42"- 43"
- přístup na internet - Wi-Fi
- co nejlepší podporu přehrávání různých formátu Divx, avi, mpg4 apod.
- pokud bych se vešel do fin. limitu tak i nahrávání by bylo super
- konektory asi nemá cenu řešit, dnes už má každý USB, HDMI apod.
- barva mi je tak nějak jedno, stejně se to furt mění co zrovna frčí :)

cenový limit bych viděl tak 12 - 13 tis.

díky
sibelius (329)|22.9.2013 14:29
Vzhledem k tomu, ze nemas pozadavek na kvalitu obrazu, ale nejdulezitejsi je wifi a podpora formatu, tak si vyber neco z lg nebo samsungu v tve cenove relaci. Nicmene 12tisic za LCD v metrove uhlopricce je cesta do pekel
Rypicong (6)|22.9.2013 16:56
A jaky bychl mel mit jako pozadavek ? Co bych mel rict ? Kontrast, jas ? Kdybych tohle vedel, tak se neptam. Kolik teda stoji "kvalitni" metrove TV ? Ja se nebranim diskuzi a menit pozadavky nebo i cen. Limit :)
sibelius (329)|22.9.2013 17:25
No kvalitni...obrazove "kvalitni" jsou s cenou na trojnasobku. Vzdy by melo byt dulezite, jak tv zobrazuje a ne jestli ma wifi... precti si https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-Nez-se-zeptate-HDMI-3D-zvuk-LAN-DLNA
Co se tyce tveho rozpoctu mrkni na F6400 (ale ta neni v 42" a uz vubec ne v 43")
Rypicong (6)|22.9.2013 19:07
Tak samozřejmě že je kvalita zobrazení to na prvním místě, ale je snad jasné, že každý chce za nějaký peníze to nejlepší co jde v dané cen. kategorii získat. U mě TV bude sloužit na přehrávání stanicí přes set top box, DVD, filmů z externího HDD, možná časem BR, ale bohužel mám moc velkou sbírků filmů na DVD, že přechod mi na něj bude chvíli trvat :) Proto vyloženě ten nej obraz asi nepotřebuju :)
No televize co jsi i postnul vypadá zajímavě, 102cm úhopříčka by byla ještě také OK, akorát asi moc nevyužiju 3D... nic mi to neříká...
Ivo Mašek (10205)|22.9.2013 19:30
Pokud je prioritou číslo 1 obraz, dej si limit kolem 20 tisíc a vybírej modely od Sharpa, nebo Philipse. Pokud budeš používat set-top-box, tak tím lépe, protože řazení stanic a "vyštelování" obrazu bude o to lepší a intuitivnější
sibelius (329)|22.9.2013 19:32
Ono u 3D neni o co stat, na metrove uhlopricce zvlaste. Nicmene 3D se nevyhnes, chces-li opravdu aspon minimalne uchazejici obraz.
Jeste bych se mrknul,jestli neni nekde Philips pfl5507 (nevim jak je na tom s cenou)
bastlir (3245)|22.9.2013 19:40
Jako majitel TV s 3D si troufám tvrdit, že aspoň u nás je 3D na hov.... A proč?
1. nedá se na to koukat déle jak hodinu
2. u nás se nic nevysílá a na satelitu nula od nuly pojde
3. u aktivního systému 3D jsou drahé brýle

Jedinou výhodou je, pokud si pořídíš i 3D kameru.

Já si už počkám na TV 4k či Ultra HD za lidskou cenu i pro velký formát.
Pavell007 (790)|22.9.2013 19:53
je to málo prachů-asi bych začal se šmejděním po shopech, kde mají jaký loňský modely-máš šanci dostat o třídu lepší model...
Rypicong (6)|22.9.2013 20:27
njn, tak zatím mě trošku oslovila ta o který psal Sibelius.

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Kupovat jí ale budu po novém roce, tak by mohla cena spadnout...

PS: místo toho podělanýho 3D, bych radši uvítal nějakou funkci kvalitnější...