Samsung PS51E8000 nebo Panasonic 50ST60
Zdravím,
nemám poslední dobou moc času na důkladné samostudium (2 děti a dům), tak mi zkuste prosím pomoci. Za stejnou cenu 24.990,-Kč kterou z nich, ten Samsung PS51E8000 je loňský, Panák 50ST60 letošní. Panák má lepší černou, ale jak to vidíte celkově? Sledování Skylink HD, občasné přehrávání MKV z ext. HDD. Anebo připlatit 8.000,- a vzít za cca 33.000,-Kč Panáka 50GT60? To by byl ale fin. strop. Nad LCD LED neuvažuji, protože se srovnatelným obrazem jsou nepoměrně dražší.
Dík za rady
nemám poslední dobou moc času na důkladné samostudium (2 děti a dům), tak mi zkuste prosím pomoci. Za stejnou cenu 24.990,-Kč kterou z nich, ten Samsung PS51E8000 je loňský, Panák 50ST60 letošní. Panák má lepší černou, ale jak to vidíte celkově? Sledování Skylink HD, občasné přehrávání MKV z ext. HDD. Anebo připlatit 8.000,- a vzít za cca 33.000,-Kč Panáka 50GT60? To by byl ale fin. strop. Nad LCD LED neuvažuji, protože se srovnatelným obrazem jsou nepoměrně dražší.
Dík za rady
Loňský samsung má černou hodně špatnou, kolem 0,05cd/m2. Jde o to, jestli je to pro tebe důležitý parametr. Zase si myslím, že oproti panasonicu netrpí neduhem DFC, i když na tom prý panasonic letos zapracoval.
karamba: viděl jsi Panasonic? Spoustě lidem bliká. Pokud by jste blikání neviděli, tak bych do něj šel.
Tak jsem to rozsekl, novou TV vlastně pořizuju proto, že jsem reklamoval mou původní PS50C7000. Všechna čest Datartu, reklamaci uznali, měl jsem přes půl obrazovky červený flek viditelný v tmavých scénách. No a v rámci třetího roku záruky mi nabídli novou TV do 29.990,-Kč ceny mé původní. No a ty dvě TV zmíněné v nadpisu jsou za 24.990,-Kč. Nakonec jsem ale vybral P50GT60 a cca 3.800,-Kč doplatím. Myslím že jsem udělal dobře, blikání jsem si nikdy v obchodě u Panáků nevšiml.