Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Výběr LCD TV 32

Jiziii (7)|9.9.2013 16:23
Zdravím
Chtěl bych pomoci s výběrem 32' televize a zrovna v těchto uhlopříčkách je výběr obrovský
Požadavky mám aby TV měla FHD rozlišeni, hezkej obraz žádný šmouhance a duchy při rychlejším pohybu, komponent i kompozit vstup a hdmi přemejšlel jsem o direct led protože mi vadí prosvítání diod u kraje LCD ale asi to není podmínka pokud by to podsvícení bylo nějak slušný, byla by vhodná slušná odezva občas na tom zahraju hry, USB na puštění filmu je asi samozřejmost.
Cena moc nerozhoduje všecky jsou kolem 10K ale zas nepotřebuju televizi nabytou Smart blbinama a podobnejma funkcema co nevyužiju
Díky za všechny typy a rady uvítám i osobní zkušenosti
KamilZ (10277)|9.9.2013 18:00
Vždyť tady máš ve fóru spoustu tipů na TV a spoustu témat, co tak si něco přečíst a pak jen změnit úhlopříčku?
Jiziii (7)|10.9.2013 15:00
No ale problem je ten že u spousty televizí se s uhlopříčkou mění někdy i výrobce a kvalita displeje, nemluvě o tom že od každý verze televize je dalších několik podverzí lišící se písmenkem nebo číslem a jak mám poznat že už to neni moc osekaný?
U Samsungu nevim co se mi mění změnou začátečních písmenek , pochopil jsem že 5000 6000 atf že jsou třídy kvality asi ale to další nevím a u dalších výrobců vubec netušim.