Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung UE55ES7000 a problem so šedym obrazom

jovani69 (10)|5.9.2013 10:44
Dobry den, nestretol sa niekto z Vas s tym, ze pocas nejakej relacie Vam z pekneho jasneho obrazu telka zosiveje, obraz je slaby, nejasny a vsetko vidiet akokeby cez nejaky sivy filter. Pozeram TV cez DVB-t prijem. Stava sa mi to nepravidelne, cize ani do servisu s tym nemam chut ist, ked to nerobi vzdy.
Prisiel som na trik ako to zrusit, bez vypinania TV, a to tak, ze v nastaveniach obrazu prejdem ponukou zo "standard" na "kino" a opravi sa to.
Preco mi ale nova telka nieco take robi?

Vdaka
Ivo Mašek (10205)|5.9.2013 11:03
A zkoušel jsi to mít nastavené vždy na "kino"? (to přepínání tam není pro legraci)
LuckyCat (283)|5.9.2013 11:13
Neviem ako u samsung tv ale pri Panaku to tiez mam podobne. Ked nastavim iny rezim ako kino tak mi tv sam reguluje jas podla svetla.
Ivo Mašek (10205)|5.9.2013 11:24
Tak já mám u Sharpa na DO tlačítko pro zapnutí těhle fičurínek a to se pak vpravo dole na rámečku rozsvítí kontrolka. Pak mohu používat podmenu, kde jsou ty blbosti, jako normal, kino, a tak podobně. Nevím, jak u Samsungů, ale u Sharpa je to takto pokročilé. Funguje to ale divně a mě se po zapnutí téhle vymoženosti ten obraz nelíbil a navíc každou chvíli reagovat v podmenu na změnu světla, šera, tmy, .... to je na nic (možná, že u dnešních modelů už je to vymakanější - já mám jeden z prvních, kde tohle je). Takže zapnutého nemám nic (světýlko v rámečku nesvítí) a obraz je jak víno
sibelius (329)|5.9.2013 20:33
Budes mit opravdu nejspise zapnute eko cidlo... menu->system->eko reseni a povypinej to
jovani69 (10)|8.9.2013 19:37
To su vydobytky novych technologii :)))) Kupujem drahy televizor s milion funkciami, aby som ich potom musel vypnut, lebo inzinieri nenastavili eko senzor :)))