Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

TV nahrávka na PC

Fafejt (30)|3.9.2013 21:57
Zdravím. Uvažuji o nové TV. Měla by být LCD LED, úhlopříčka 81 cm, s nahráváním a přehráváním na USB. Jak jsem však zjistil, některé TV nahrávku kódují, aby ji nebylo možno přehrát na jiném TV nebo upravit v PC, což je pro mě zásadní požadavek. Moje otázka zní: dováží se k nám TV, které nahrávku nekódují a lze je přehrát/upravit v PC. Stačí mi značka, model si vyberu sám. Děkuji.
vivid.sk (11472)|3.9.2013 22:07
[QUOTE=Fafejt;465581] Jak jsem však zjistil, některé TV nahrávku kódují, [/QUOTE]
Defacto vsetci vyrobcovia zvucnych mien. Na tieto ucely radsej pouzi obycajny DVB-T STB. Vacsina z nich nahravku nekoduje.
Fafejt (30)|3.9.2013 22:14
A jde to nějak obejít? Např. u Samsungu jsem na netu našel na to způsob (TV Samsung Hack). Já bych ale raději Philips, bohužel pro něj jsem Hack nenašel - existuje?
KamilZ (10277)|3.9.2013 22:20
Z těch nezvučných tuším nekódovaně nahrává Changhong . U Philipsu to obejít myslím nejde. Ale nemá to moc valný smysl. Externí STB Tě vyjde na pár korun a budeš moct nahrávat bez ohledu na to, na co máš v TV právě přepnuto. Navíc takové Hacky bývají vázány na firmware, takže po aktualizaci to může přestat fungovat.
vivid.sk (11472)|3.9.2013 22:24
[QUOTE=Fafejt;465583]U Samsungu jsem na netu našel na to způsob[/QUOTE]
Viac info najdes na strankach samygo, vacsinou vsak ide o starsie modely.
Fafejt (30)|3.9.2013 22:44
Díky za odpověď. Můžeš ještě poradit nějaký, pro tento účel vhodný, STB?