Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: Jaky HDMI kabel??

  1. #1
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Dobry den, poradte mi prosim jake koupit kabely?

    Propojovat se bude

    Panasonic TX-50gt50e

    Onkyo HT-S3505

    PANASONIC DMP-BDT320

    Samozrejme chci pouzit ARC a 3D

    Dekuji za rady

    Lze pouzit neco takoveho?
    http://www.alza.cz/hdmi-v1-4-propojo...2m-d219645.htm nebo http://www.alza.cz/reference-rav-110...5m-d454247.htm

    Pro propojeni TV s AV potrebuju 5m a pro AV s BD staci 2m
    Naposledy upraveno uživatelem Georginek: 03-09-2013 v 16:04
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    HDMI High Speed Cable pro danou délku. Na nápisy "HDMI 1.4" nebo "podporuje 3D" "podporuje ARC" nemá smysl se dívat, tohle dle standardu umí všechny. Stejně tak na kraviny typu "pozlacený". Přečti si tohle: https://www.tvfreak.cz/tisic-podob-hdmi/3666
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Jo, to sem cetl, ale je to 3 roky starej clanek........

    TAkze koupit HDMU Hign Speed cable??? Neco dalsiho ceho se mam drzet?

    Takze staci obycejnej za par korun?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    8,391

    staci obycajny .. ak zrovna nechces 10metroc a viac .. ak to mas pri sebe a kupujes 2m kable , kludne kupuj najlacnejsie ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    Akze koupit HDMU Hign Speed cable???
    radsej HDMI High Speed...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    radsej HDMI High Speed...
    No jo, tak sem se prepsal - ani sem si toho nevsiml.

    Potrebuju jeden 2m a jeden 5m ( televize na vysouvacim stojanu, tak aby se s tim dalo hejbat. )

    Byl sem prave v Datartu a tam se porad ohaneli 1.4

    A co koax na DVB-T - ten taky nemam, taky staci obycejny, nebo nejaky lepsi. Delka 5m - potrebuju to pripojit k zasuvce ve zdi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,556

    Citace Původně odesláno od Georginek Zobrazit příspěvek
    tam se porad ohaneli 1.4
    to je ta osveta .... prave bola dokoncena specifikacia HDMI 2.0, takze predajcovia sa mozu opat ohanat kablami "verzie 2.0"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    A co koax na DVB-T - ten taky nemam, taky staci obycejny, nebo nejaky lepsi. Delka 5m - potrebuju to pripojit k zasuvce ve zdi.
    Například:
    Belden pro vnitřní rozvody (impedance musí být 75 Ohm, ne 50 Ohm) http://www.omko.cz/koaxialni-kabel-belden-121-cu-5mm/
    k tomu F-konektor http://www.omko.cz/konektor-f-5mm-sroubovaci/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    672
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    No, na 5 metrů bude stačit, ale jinak tomuhle se v hantýrce říká "nit" (ty zalitý konektory - tomu se taky vyhýbám obloukem)
    Pokud bude silný a kvalitní signál, tak to vadit nebude., pokud bude signál na rozhraní, tak to bude možná pak s touhle nití problém)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,841

    ???
    Bavíme se ještě o koaxu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Citace Původně odesláno od vivid.sk Zobrazit příspěvek
    takze predajcovia sa mozu opat ohanat kablami "verzie 2.0"
    Bohužel to tak evidentně dopadne, přestože platí tohle:Nové specifikace také nedefinují nové konektory nebo kabely, takže v tomto ohledu zůstane vše při starém a v případě, že máte kabely High Speed (kategorie 2), nebudete tedy muset měnit ani ty.


    Georginek: jestli kabel s HEC nebo bez Ti je jedno, stejně to dnes nic nepodporuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu občas
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    145

    Jojo, pane Masek

    Bavime se o koaxu i o HDMI kabelu

    Takze mam vzit jakykoliv HDMI High Speed kabel treba ten obycejny od Hama, bez tech ficur??????
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Plazma: Jaký HDMI kabel k Panasonic TXP42ST30E?
    Od Tomi71 v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2011, 17:22
  2. Jaky koupit HDMI kabel?
    Od Grizzly1993 v sekci Bastlení
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 28-01-2011, 14:33
  3. Jaký HDMI-DVI kabel
    Od vini v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-05-2009, 19:24
  4. Jaký hdmi kabel k nové lcd tv?
    Od machete v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 05-12-2008, 09:26
  5. Jaky DVi-HDMI kabel
    Od embeathome v sekci SW přehrávače
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-02-2008, 22:45