Ulomený stojan a zničená TV
Na Vánoce 2009 jsem pořídil TV Samsung LE46B550. Od té doby byla na originálním stojanu, který byl u TV. Dnes příjdu a TV na zemi. Více viz foto. Ulomený držák, vyloženě špatně zkonstruovaný, když nevydržel stojící TV, bez nějakýho pohybu. Máte s tím někdo zkušenosti? Je asi nereálný to řešit reklamací, když jsou to skoro 4 roky... Ten stojan by měl vydržet doživotí, to ať mě nikdo neříká... Dokážete podle obrazu poradit, jestli má cenu to nést do servisu?
To kolečko s místem zlomu (1, 3) bylo vsazeno do takového toho klasického designovýho stojanu. Druhá část byla vsazena do TV (4).
[ATTACH=CONFIG]24438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24437[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24440[/ATTACH]
PS. Není to CRT, ale samozřejmě LCD...
To kolečko s místem zlomu (1, 3) bylo vsazeno do takového toho klasického designovýho stojanu. Druhá část byla vsazena do TV (4).
[ATTACH=CONFIG]24438[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24439[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24437[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24440[/ATTACH]
PS. Není to CRT, ale samozřejmě LCD...
Nemá, to je minimálně na nový panel. Můžeš TV zkusit rozdělat, podívat se na typ panelu a zkusit objednat ze zahraničí, pokud seženeš. Ale i tak se to moc nevyplatí.
Tak v rychlosti jsem vybral dva nástupce. Požadavek byl 50", smart nebo 3D není nutností, limit 25k.
TX-L50E6E
UE50F6100
Nejsou to průsery?:)
TX-L50E6E
UE50F6100
Nejsou to průsery?:)
není ta plocha, kde TV stojí nějak nahnutá? (třeba změřit vodováhou) pokud by na to působila síla jenom z horní části, tak by se to nemělo ulomit, ikdyž bůhví jestli s tím stojanem někdo třeba neklepnul a nebyl už vevnitř nalomený, holt u kovového stojanu by se tohle nestalo, štěstí, že se něco podobného nestalo když by si pod tou TV hrálo malé dítě ;)
mod KZ: odstraněna část odkazující na nyní přesunuté OT příspěvky
mod KZ: odstraněna část odkazující na nyní přesunuté OT příspěvky
[QUOTE=dave_no;465494]...[/QUOTE]
Ries to cez bytovu poistku (ak nieco taketo kryje, pripadne ak mas k domacnosti zodpovednost za skodu, mozno tam sa nieco najde)
Ries to cez bytovu poistku (ak nieco taketo kryje, pripadne ak mas k domacnosti zodpovednost za skodu, mozno tam sa nieco najde)