Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Problém s obrazem u LG 50PN6500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Zdravím,už asi měsíc mám zakoupenou LG 50PN6500,s televizí jsem spokojen ale trápí mě jedna věc,v levém horním rohu je nepatrně viditelný nápis '' LG Full HD 1080p '' při tmavších scénám je nápis méně viditelný,někdy nejde vidět takřka vůbec,ale při světlejších scénách je výrazně viditelnější,a při sledovaní filmu nebo hraní her mě to celkem otravuje.Nevíte jak by se dal tento problém vyřešit?
    Naposledy upraveno uživatelem D0oMeX: 02-09-2013 v 17:27
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    A to tam ta TV zobrazuje "aktivně", nebo to máš vypálené?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Je to tam už od prvního spuštění,takže vypálené to nejspíš nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Tak jinak, je to tam, i když nemáš režim 1080p a/nebo při vypnuté TV?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Při vypnuté TV se to nezobrazuje,po zapnutí je to viditelné na každém TV programu,a i při přehrávaní filmu z přehrávače či USB
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    92

    Kupoval jsi z kamenného obchodu? Jestli to není nějaký vystavený kus, kde na tom běžela nějaká smyčka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Citace Původně odesláno od D0oMeX Zobrazit příspěvek
    Při vypnuté TV se to nezobrazuje,po zapnutí je to viditelné na každém TV programu,a i při přehrávaní filmu z přehrávače či USB
    Vypálení a zobrazování "schválně" musíš přeci rozeznat. Podle této informace tipuji na vypálení, podle textu evidentně TV někde běžela v tomto režimu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Je to za kamenného obchodu,a byl to poslední výstavní kus,takže myslíte že je to způsobeno tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Citace Původně odesláno od D0oMeX Zobrazit příspěvek
    ,a byl to poslední výstavní kus
    Tys kupoval plazmu z předváděčky? Co je to za bláznivý nápad! Máš smůlu, tohle nevyreklamuješ (a po měsíci už vůbec ne).
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Co se dá dělat no,tak to budu muset nějak přežít :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Zkus tohle, ale moc šancí tomu nedávám: http://beginwithsoftware.com/videogu.../#.UiTPwzaD4kk . Jestli to tam běželo dlouho, tak není pomoci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    Díky,zkusím to
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od D0oMeX Zobrazit příspěvek
    Je to za kamenného obchodu,a byl to poslední výstavní kus,takže myslíte že je to způsobeno tím?
    Doufám D0oMeXi že ti to prodejce prodal aspoň s pořádnou slevou-že to byl vystavený kus...ale pokud nepřiznal a neupozornil na tento možný problém, tak to svědčí o značné neserióznosti prodejce. Kdože to byl?
    Jo jo, kdyby tak šli jednoduše zjistit natočené "motohodiny"...

    (daný model máme čerstvě v rodině...zatím dobrý)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2013
    Příspěvků
    8

    V plné ceně,a bohužel se v televizích nevyznám zrovna nejlépe tak mě toto vůbec nenapadlo,kupovaná je v Okay
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,271

    Svatá prostato . No, už je pozdě. Ale co Tě vůbec napadlo kupovat za plnou cenu použitý výrobek, když ani nevíš, jak dlouho jel (zjistil by jsi to jen v servisním menu)? Teď bez ohledu na to, že u plazmy je to totální nesmysl, to jsi opravdu vědět nemusel.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problem s obrazem
    Od cendamore v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2011, 19:24
  2. Plazma: Problem s obrazem
    Od Dolfajs v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 04-01-2010, 10:33
  3. Problém s obrazem
    Od Arnie007 v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 16:47
  4. Problém s obrazem
    Od imported_Rimmer v sekci SW pro TV karty
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 12-08-2005, 06:41
  5. CCE 2.67 - problém s obrazem
    Od Rygs v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2004, 11:56