Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Prolínání

petrt (63)|26.8.2013 11:15
Dobrý den. Když zkopíruji několik sekvencí do jiného projektu automaticky se mi sousední sekvence o 1 snímek prolnou. Toto prolnutí nemohu odstranit. Neexistuje někde nějaké odškrtávátko aby se tak nedělo ? Děkuji za radu.

Sorry, jedná se o VEGAS 12 pro
petrt (63)|12.9.2013 07:29
Dobré ráno. Jak vidím, jsem asi jediný, kdo se tím zabývá. Zkusím to ještě jednou.
Tedy - zkopíruji do nové TIMELINE nějakou sekvenci pomocí CTRL-C a CTRL-V. První a poslední snímek takto zkopírované sekvence je vždy tmavý - asi prolnutý s vedlejším pozadím. ( Při kopírování dvou nebo více sekvencí jsou krajní snímky prolnuté.) Mohu tento snímek umazávat zpředu i zezadu a vždy je poslední snímek tmavý - prolnutý. Při kopírování přetažením přes CTRL je vše OK. Neví někdo proč a jak toto prolnutí krajních snímků odstranit ? Děkuji !
man100 (235)|12.9.2013 11:16
Options - Preferences - karta Editing - zatržítko Automatically overlap multiple selected media when added

P.S.
Za tu dobu, od kdy jsi položil první dotaz bys to už dávno našel - kdybys hledal!
petrt (63)|13.9.2013 06:50
man100 - Mnohokrát děkuji ! Hledal jsem to, ale bál jsem se cokoli odškrtávat, abych neudělal v nastavení programu nějakou nevratnou změnu. Díky.