Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: TV a ACR prepojenie cez ARC HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    14

    Pekny den prajem,

    myslim ze tato tema sa uz na fore riesila ale iba ako moznost .. co vsak ked dane prepojenie i tak nejde. Mam TV s vystupom HDMI ARC a rovnako tak receiver s ARC HDMI. Oba som prepojil s HDMI kablom 5m HDMI high speed plus ethernet.
    Na TV (Phillips) som nastavil EASYLINK (ON) . Ked chcem prepnut v nastaveniach reproduktorov na zosilovac, napise mi ze je to neuspesne lebo vraj su reproduktory TV aktivne. Ked repro v TV vypnem uplne aj tak to nejde. Musi existovat nieco co treba asi nastaviit aby to islo. AVR mam Harman Kardon 170. Dakujem za skoru odpoved.
    Naposledy upraveno uživatelem MajoGabro: 26-08-2013 v 10:18
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    V AVR máš ARC povoleno (včetně CEC)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    14

    prave to je ten problem, ze neviem kde to presne nastavit.. v podstate jedine co som nastavil v nastaveniach AVR je vystup do TV - tam som dal ON. nazov CEC som v nastaveniach priamo nenasiel, ale prehravac CEC urcite poskytuje.
    Neviem ci sa najde niekto kto priamo na HK 170 vie kde sa to nastavuje. Skusal som aj vypnut a zapnut nasledne TV a receiver a nepomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,568

    Podle manuálu tomu HK říká "HDMI Link" a ARC je ve výchozím stavu vypnuté.

    http://www.harmankardon.com/images/m...00_OM_EN-1.pdf
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,273

    Master Menu>Input Setup, Input ARC
    Master Menu>System Setup, HDMI LINK (to je CEC) a HDMI ARC
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2013
    Příspěvků
    14

    Dakujem Tv je s AVR prepojena.. Pomohlo zapnut ten HDMI link.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. prepojenie pc s tv
    Od lizbo v sekci Problémy s PC (HW/SW)
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 13-03-2010, 12:53
  2. Prepojenie TV,STB,DVR
    Od trebor v sekci Bastlení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2010, 09:12
  3. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2009, 14:37
  4. Prepojenie s S-VHS
    Od m-bryo v sekci Videokamery
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-08-2005, 09:45