Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 185

Téma: TechniSat TechniStar S3 ISIO

  1. #151
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    všetky sw update a pomocné sw nájdeš na stránke www.technisat.de -> produkte -> digitalreceiver -> SAt receiver -> ISIO S3 -> downloads
    tam máš firmware a soft na obsluhu prneosu dát, editáciu atd.

    iná možnosř je www.setedit.de -> stiahnuť trial setedit pre technisat S1.
    Pomocou tohto môžeš editovať programy a zase ich späť nahrať. Pozor, trialová verzia umožňuje len 19 zmien potom treba urobiť SAVE a môžeš pokračovať. alebo plná verzia ca 25EUR - myslím že je to zbytočné.

    P.S. teraz pozerám, že Techniport je len u Digit ISIO S1 a nie u S3.
    Naposledy upraveno uživatelem Dagy2: 01-12-2014 v 22:25
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    Prikupil som S3 Isio, vsetko bezi dobre, iba by som chcel rozbehat technilink, nastavil som na zapnute vsetko, telka je LG 42LN570s, povolil som to aj v telke, zobrazuje mi ze zariadenie podporuje simplink, ale maximalne co som dosiahol ze televizorovym ovladacom vypnem technisata, ale uz ho nezapnem, poradite niekto? je tam nejaka ficurka, alebo to aj tak nebude fungovat?Technisatovym ovladacom neviem ovladat telku vobec...Teda zvuk viem ovladat, zmenil som format zvuku HDMI na PCM, aspon nieco
    Vyskusam este kupit HDMI 1.4 kabel,uvidim ci to pojde
    Naposledy upraveno uživatelem kody33: 17-03-2016 v 15:18
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    Problém je podľa mňa v LG.
    Totiž takto funguje Simplink aj medzi LG a LG:
    - zdroj signálu zapne TV cez simplink
    - vypnutie ale funguje opačne - TV vypína zdroj signálu.

    Mám BD prehrávač a TV.
    Ak aktivujem Technilink v Technisate STC je to presne rovnako - SAT zapne TV. Vypnúť ho ale nevie, pri vypnutí TV sa vypne SAT.

    Moje nastavenie:
    1/ Technilink:
    zapnutie TV = ZAP
    vypnutie TV = VYP
    ovládanie zvuku = VYP

    2/ nastavenie zvuku v Technisate:
    HDMI mám pripojené priamo do TV. Keďže TV má len stereo repro, nepotrebujem DD zvuk dostať do TV.
    Nastavenie na HDMI mám preto tak ako si nastavil ty = PCM. t.j. dekodovanie zvuku v SATe a možnosť ovládať zvuk DO Technisatu

    Pre 5.1 zvuk používam AVR, ktoré zapínam len k filmom. Mám ho pripojeý cez OPTIKU. Na výstup SPDIF mám nastavenie BITSTREAM a zvuk potom nastavujem na AVR. Neviem či ISIO S3 mám oddelené nastavenie. Má ho ISIO S1 a ISIO STC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    S3-ka nemá výstup SPDIF ani COAX, aj keď v menu - nastavenie - zvuk je možné obe hodnoty nastavovať....


    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DV012_ppic_0000+4748_010400_001.jpg 
Zobrazení: 79 
Velikost: 24.9 KB 
ID: 32826

    U mňa v kombinácií S3-Samsung Technilink funguje bezproblémov

    ---------- Doplněno v 09:40 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 09:36 ----------

    Oprava Chlapci..... SPDIF je púšťané cez žltý chinc


    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: spdif.jpg 
Zobrazení: 89 
Velikost: 63.5 KB 
ID: 32827
    Myslel som, že podľa klasického zobrazenia farby je to video výstup
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    Dakujem za odpovede, inak, mne to nefunguje ani tak ako tebe Dagy, da sa to len vypnut televizorovym ovladacom to je vsetko.
    Tak to bude asi vlastnost LG televizorov
    Ale zbadal som dalsiu vec pri nastaveni obrazu natvrdo na 1080p zo satu, asi kazdych 5 min obraz blikne, TV nastavene na iba skenovanie.Podla specifikacii LG pre tento televizor by mal tento TV zvladat 1080p... Takze som to v sate nastavil natvrdo na 1080i a vsetko funguje krasne.
    Je mozne ze je to problem HDMI kabla, kedze kabel je z roku 2013 ako aj TV, a bude mat specifikaciu najskor HDMI 1.3, objednal som HDMI 2.0 skusim ci to pomoze aj s tym Technilinkom aj s upscalovanim na 1080p.
    Este jedna vec, SFI aktualizacia nastavena v noci na 4,00 hod a zdroj je sfi.technibutler.de, ale aktualizacia v noci neprebehla, vcera som ale robil manualnu aktualizaciu SFI, tak uvidim ci automaticka prebehne dnes v noci. Je ten zdroj na stahovanie dobry, alebo tam mam nastavit nieco ine? Nepouzivam ziadne nemecke programy z astra 19,2, pouzivam zatial len kanaly z astra 23.5.
    Naposledy upraveno uživatelem kody33: 18-03-2016 v 13:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,541

    Citace Původně odesláno od kody33 Zobrazit příspěvek
    asi kazdych 5 min obraz blikne
    Citace Původně odesláno od kody33 Zobrazit příspěvek
    Je mozne ze je to problem HDMI kabla
    Je. Skus kvalitnejsi (a co najkratsi) kabel. Rok vyroby s tym ale nema nic spolocne, moze ist o HDMI kabel standard. Potrebujes High Speed. Kabel HDMI 2.0 je samozrejme nezmysel a nieco, cim si opat obchodnici mastia svoje kapsy. Kabel je konstrukcne stale ten isty.
    Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 18-03-2016 v 13:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    O.K. kabel so prikupil HDMI High Speed with Ethernet 1m, rok vyroby kabla samozrejme nerozhoduje, ale o tom co mam ja, neviem zistit nic, iba ze som ho kupoval v roku 2013 spolu s TV, a tym padom asi nebude specifikacie High Speed
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    STC nastavený na 1080p / YCbCr 4:4:4 / HDCP auto
    TV LG LW650 (r.v. 2011) IBA SKENOVANIE
    kábel HDMI 1.3 cca za 3 EUR-á, dĺžka 5m (iný zrovna nemali). Mám všetky HDMI 1.3 rovnaké z roku 2011 iba BD prehrávač -> TV je HDMI 1.4 kvôli 3D.

    otázka, čo máš nastavené v TV v položke TrueMotion? Ak tam máš niečo tak to daj na VYP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    prepol som to na 1080p, na telke som vypol Truemotion, testujem, dam vediet
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    Dakujem Dagy za dobru raduzabralo to, pol hodinu to nebliklo ani raztakze zmena , po vypnuti Truemotion to zabralo 5 hodin sledovania ani jedno prebliknutie, vypol som to , isiel som spat. Rano kontrola stahovania SFI, vsetko prebehlo uz automaticky, ale preblikavanie obrazu je spat,skontroloval som TV - Truemotion stale vypnute, nastavil som 1080i, neblika uz nic.Pockam na novy kabel, uvidim co to spravi
    UPDATE: takze toto zmiznutie obrazu a cierna obrazovka trva tak 1 sekundu ,a objavi sa len po zapnuti satelitu, ked je dlhsie vypnuty, potom postupne prestane a uz neblika ak je aj nastaveny na 1080p...skusal som menit aj rozhranie farieb, ziadny vplyv to nema.Kazdopadne to tak asi nema byt,Technisat sa sprava divne, nemam z toho radost
    Naposledy upraveno uživatelem kody33: 19-03-2016 v 18:48
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Je tu pořád
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3,157

    kody, celkom nerozumiem tvojmu update. je to správne ako píšem nižšie?
    truemotion vypnute, to je jasné
    keď je dlhšie vypnutý SAT tak po prvom zapnutí je badateľné preblikávanie ?
    pri dlhšom zapnutí ale prblikávanie mizne a to bez ohľadu na to, či máš nastavené 1080p alebo 1080i
    prepínanie farieb nemá vplyv - ale toto je celkom normálne, bežným okom pri prepnutí nevidíš rozdiel. Sú ale niektoré TV, ktoré napr. 4:4:4 nezvládnu, potom musíš zvoliť iný spôsob.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    18

    Ano Dagy2 presne si to pochopil,tak ako som to myslel update som zvolil preto aby som tu nespamoval len konverzaciu sam so sebou a nezahlcoval forum len mojimi vylevmi
    Teraz k veci, sat som prikupil, je novy, tak ho sledujem a hladam odpovede na to, preco nepracuje spravne - alebo pracuje spravne ale robi nejake divne veciZo satom som spokojny, a nebol by som rad, ked si uz cela rodina zvykla na vyborne SFI , ze ho musim vymenit alebo riesit problemy v zaruke.
    Po tvojej dobrej rade ohladom vypnutia Truemotion, to okamzite zabralo,prestal preblikavat, ale po opatovnom zapnuti rano, to robilo, aj ked je pravda ze uz len sem tam.frekvencia preblikavania sa znizila, ale robi to nepravidelne, neocakavane, niekedy skoro vobec, niekedy casto, ale len na urcitu dobu.Naposledy som otocil trafo zo satu v predpatovej ochrane naopak, je to este ovela lepsie a uz je to fakt len sem tam. ale aj tak to cloveka zamrzi, ked si kupi novy sat a ocakava hlavne bezproblemovy chod
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Nováček
    Registrace
    Apr 2016
    Příspěvků
    1

    Zdravím, koupil sem si s3 isio a sem spokojen jen se chci zeptat jak to je s přehravaním online videi na internetu. Pokud si najdu stanku s online filmy zdarma tak mi to satelit nechce přehrát. Nejsou nejaké programky nebo fimware k přehravaní videjí na netu popřípadě nejaké nastavení přijímače. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Je tu pořád Avatar uživatele golfLC
    Registrace
    Apr 2011
    Příspěvků
    1,952

    Nie, nie je, kupil si si satelitny prijimac s podporou prehravania z usb, pripadne vnutornej siete. Ziadny alternativny fw nie je, len origo.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    43

    Ahojte, mam novy problém. Nedávno mi přestalo fungovat nahrávání programů Nova HD a Nova Cinema HD.
    Při nahrávání se přijímač pokaždé zasekne a musím provést restart.
    Při nahrávání v režimu Stand by se nahrávka provede, ale při přehrávání se přijímač opět sekne a musím provést restart.
    Pokud se pokusím danou nahrávku přehrát v PC, tak se video seká nebo přeskočí v čase.
    Tento problém vznikl tak před měsícem. Dříve vše fungovalo dobře. Nic v nastavení přijímače se nezměnilo ani HDD jsem neměnil. FW mám poslední možný 2.57.0.3 (2575f) UL2.22-1 BL2 (492).
    Operátor je Skylink. Nahrávání všech ostatních programů funguje.
    Zkoušel jsem vyměnit HDD a provést tovární nastavení. Nic nepomohlo.

    Nevíte někdo, co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 13 PrvníPrvní ... 910111213 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TechniSat Technistar S3 ISIO
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 01-03-2017, 20:29
  2. Reakcí: 1009
    Poslední příspěvek: 27-04-2016, 20:18
  3. Technisat technistar sir nebo isio s
    Od drdar v sekci DVB-S
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2012, 17:36
  4. technisat digit isio s1
    Od zajko65 v sekci DVB-S
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-12-2011, 17:12
  5. TechniSat Digit ISIO 1
    Od Dagy2 v sekci DVB-S
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 18:21