Corel X4 datum natočení klipu
Po delší době jsem se vrátil k editaci videa v Corel X4 a hned lama problém - jak si u klipu zobrazím jeho detailní informace, především datum a čas kdy byl natočen? Jsem si jistý, že mi to dřív nějak fungovalo nejspíš po najetí na klip, ale teď to nikde nevidím. V seznamu klipů mi to sice ukazuje datum, ale to je datum importu z kamery, čili všechny klipy mají stejné hodnoty. Vím, že je to nějak uloženo v CLIPINF adresáři, ale netuším jak to dostat do X4
Edit - v rychlosti jsem nějak zapomněl napsat že jde o MTS soubory importované z kamery Canon HFS21
Edit - v rychlosti jsem nějak zapomněl napsat že jde o MTS soubory importované z kamery Canon HFS21
Nikdo netuší? Někde ta informace musí být, vzhledem k tomu, že kamera ji ukazuje, jenže jednak plno klipů už mám z kamery stažených do PC druhak neustále hledat na kameře kdy jsem co natočil je vysoce nepraktické
nevím jak se ty video soubory přetahují z kamery do počítače, ale není jednodušší při stahování vytvářet vždy novou složku s datumem a názvem a do ní kopírovat jenom ty příslušné soubory? já si vždycky vytvořím novou složku "201309_nazevakce" a do ní kopíruju...předpokládám, že v total commanderu nebo něčem podobném je vidět datum a čas vytvoření jednotlivých klipů ;)