ve Windows XP?
Prosím porad te, Mám problém s zašifrovanými soubory, nejdou mi znovu obnovit.
V mém PC mám dva pevné disky, jeden používám na windows XP a druhý na zálohy. V XPčkách kvůli zabezpečení svých dat jsem dal u složky kterou jsem chtěl zabezpečit: Vlastnosti složky tlačítko upřesnit > zaškrtnul jsem položku šifrovat a zabezpečit data. Následovala změna atributů složek a souborů, názvy souborů a složek zezelenaly a staly se tak zabezpečenými, soubory se daly znovu rozšifrovat, ale po znovu nainstalování Windows XP tyto složky na zálohovaném disku sice zůstaly, ale nedají se otevřít ani překopírovat, natož rozšifrovat konkrétně tam mám i MP3 a při pokusu ji přehrát mi WMPlayer napíše, že se soubor nemůže získat přístup k souboru a vypíše následující:
0xC00D11D2: Soubor je nepřístupný
Program Windows Media Player nemůže získat přístup k souboru. K této chybě pravděpodobně došlo z následujících příčin:
Tento soubor je právě používán. Soubor uzavřete a potom akci opakujte.
Nemáte právo přístupu k serveru nebo jinému zařízení, na kterém je soubor uložen. Ověřte správnost přístupových práv a potom akci opakujte.
Nemáte právo přístupu k serveru proxy. Ověřte správnost přístupových práv a potom akci opakujte.
Je pravděpodobné, že nemáte při kopírování záznamu z disku CD na pevný disk právo přístupu k specifikovanému pevnému disku. Ověřte správnost přístupových práv a potom akci opakujte. Pokud potíže přetrvávají, zkuste záznam zkopírovat do jiné složky.
Změna složky, do které bude záznam kopírován
V nabídce Nástroje klepněte na příkaz Možnosti.
Klepněte na kartu Kopírování hudby.
Klepněte na tlačítko Změnit.
Vyberte jinou složku k uložení digitálních mediálních souborů a klepněte na tlačítko OK.
–nebo-
Klepněte na tlačítko Vytvořit novou složku, zadejte název nové složky a potom klepněte na tlačítko OK.
ID chyby = 0xC00D11D2, ID situace = 0x00000000
neznáte někdo způsob jak z toho ven?![]()