Vystavená 46HX850, co otestovat?
Koupil jsem vystavenou 46HX850, mám čas do čtvrtku na vrácení. Pak odjíždím pryč. Byl to trošku impulzivní nákup. :) Potřeboval bych poradit, co všechno rychle otestovat. Stála mě necelých 19k, což mi přišlo za vystavený kus celkem férové včetně 2 brýlí TDB-BR750. Nebo ne?
Už jsem zjistil, že má naběháno docela dost. 1980 hodin provozu, panel 2031 hodin a 271 zapuntí. Poškozená podle všeho není vůbec. Zatím absolutně tápu v nastavení. Ve světlém pozadí má trošku tmavší spodní rohy a naopak světlejší v tmavém, ale nic strašného. V tmávém pozadí je vidět clouding, ale nedokážu posoudit, jak moc. Nemám s čím srovnávat. Jinak jsem až na pomalost menu celkem spokojený.
Budu vděčný za jakoukoliv radu.
V HbbTV na ČT mi taky nefunguje iVysílání. Video se stále načítá.
Už jsem zjistil, že má naběháno docela dost. 1980 hodin provozu, panel 2031 hodin a 271 zapuntí. Poškozená podle všeho není vůbec. Zatím absolutně tápu v nastavení. Ve světlém pozadí má trošku tmavší spodní rohy a naopak světlejší v tmavém, ale nic strašného. V tmávém pozadí je vidět clouding, ale nedokážu posoudit, jak moc. Nemám s čím srovnávat. Jinak jsem až na pomalost menu celkem spokojený.
Budu vděčný za jakoukoliv radu.
V HbbTV na ČT mi taky nefunguje iVysílání. Video se stále načítá.
Pokud není žádná konkrétní rada, jak moc se může těch 2000h projevit na životnosti? Případně myslíte, že je ta sleva adekvátní?
Akoby si kupovat TV z druhej ruky po rocnom pouzivani, akurat, ze mas na to plnu zaruku. Ci je cena adekvatna, musis zhodnotit sam, tento model sa pred rokom vypredaval za 1000 euro = 25k.
No kdybych to uměl zhodnotit sám, tak se neptám :) Za 25k jsem ji nikdy neviděl, ale je to možné. Před rokem to ale určitě nebylo. Nejlepší cenu co jsem zaznamenal, byla kolem 33k. Škoda, že jsem nestihl novou. Z letošních modelů je ekvivalentem 46w905, ale 40-50k za ni dávat nechci.
Jsem s ní jinak velmi spokojený. Po hrubém nastavení má jen málo patrný flashlighting v levém dolním rohu, ale není to rušivé. Obraz a černá velmi dobré. Zcela jinde, než letošní IPS.
Teď mě trápí už jen těch naběhaných 2000h. Netuším jak se to může projevit na životnosti. Ve všech ostatních ohledech je jako nová a to říkám jako velký detailista. Byla asi celou dobu za sklem.
Jsem s ní jinak velmi spokojený. Po hrubém nastavení má jen málo patrný flashlighting v levém dolním rohu, ale není to rušivé. Obraz a černá velmi dobré. Zcela jinde, než letošní IPS.
Teď mě trápí už jen těch naběhaných 2000h. Netuším jak se to může projevit na životnosti. Ve všech ostatních ohledech je jako nová a to říkám jako velký detailista. Byla asi celou dobu za sklem.