Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Follow focus

petrisku (73)|29.7.2013 13:42
Zdravím Vás milí foristé.
Začínám s follow focusem a tak bych se chtěl zeptat zda je možné doporučit. V několika e-shopech jsem brouzdal. V jednom mi řekli, že není pro mou kameru, v dalším zase nevědí, zda je kompatibilní. Zkrátka mám canon xha1s a potřebuji follow focus. Jelikož z obrázku neopoznám zda je pro mou kameru ok, prosím o radu zde. Doporučili mi něco z těchto výrobků http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=Follow%20Focus
Pokud je pro mou kameru nevhodné, můžete doporučit? nepotřebuji extra drahou záležitost. Potřeboval bych ale celý komplet s těmi kolejnicemi.

Nebo se dá vyřešit ještě jinak?
Díky za případné informace a přeji krásný den.
Akim (128)|16.8.2013 22:43
Nevím co je myšleno tím kompatibilní. Follow focus je většinou koncipovaný jako univerzální s tím, že na tyčích ho posuneš kam potřebuješ a pak ho přisuneš ke kroužku objektivu podle potřeby. Podle mě je to jen otázka peněz.
Pytkin (7947)|16.8.2013 23:51
my sme akurat kupili tento [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a funguje vyborne .. pekna precizna praca ..
petrisku (73)|18.8.2013 21:28
já jsem si taky myslel, že je to jakoby "univerzální" Nicméně rozhodila mě odpověd ze dvou internetových obchodlů amazon.co.uk a proaimshop kde v jednom mi napsali, že na mou kameru bohužel follow focus nemají (proaimshop) a v druhém v amazonu mi zase řekli že neví zda na mou kameru je tento follow focus vhodný. Proto jsem se chtěl zeptat zde.