Pomoc s výběrem TV
Zdravím.
Chystám se kupovat TV a moc se v tom nevyznám .
Moje požadavky:
Několik HDMi min 2.
USB výhodou
Rychlou odezvu, kvůli konzolím
Pěknej obraz
Dobrý zvuk na hudbu
Digitální vysílaní ať chytím ty HD Nova apod..
Jak je to s tým vypalováním obrazu u Plazem, nehrozí to u konzole že se mi po čase vypálí obraz ?
Bude loužit hlavně na hraní her z Konzole PS4 a Xbox 360 a taky to TV ale když se nebude hrát tak bude hrát nějaká hudba buď z USB pokud bude mít výhodu nebo OČKO TV .
Budu sedět u televize v rozmezí 120-220cm
To SMART TV mi připadá zbytečné připadá mi že bych to nevyužil .
Můj cenový strop je 15 tisíc, ale čím méně tím lépe .
Chystám se kupovat TV a moc se v tom nevyznám .
Moje požadavky:
Několik HDMi min 2.
USB výhodou
Rychlou odezvu, kvůli konzolím
Pěknej obraz
Dobrý zvuk na hudbu
Digitální vysílaní ať chytím ty HD Nova apod..
Jak je to s tým vypalováním obrazu u Plazem, nehrozí to u konzole že se mi po čase vypálí obraz ?
Bude loužit hlavně na hraní her z Konzole PS4 a Xbox 360 a taky to TV ale když se nebude hrát tak bude hrát nějaká hudba buď z USB pokud bude mít výhodu nebo OČKO TV .
Budu sedět u televize v rozmezí 120-220cm
To SMART TV mi připadá zbytečné připadá mi že bych to nevyužil .
Můj cenový strop je 15 tisíc, ale čím méně tím lépe .
A co si nejdřív něco sám přečíst na zdejším fóru?Moc práce?
Tento dotaz tu je několikrát denně.......
Tento dotaz tu je několikrát denně.......
[QUOTE=Rendy93;462614]Dobrý zvuk na hudbu[/QUOTE]
:D :D :D
Srandicky, srandicky.
priprav si rovnaku ciastku este na audio (a aj to bude na hudbu zalostne malo).
:D :D :D
Srandicky, srandicky.
priprav si rovnaku ciastku este na audio (a aj to bude na hudbu zalostne malo).
[QUOTE]Dobrý zvuk na hudbu[/QUOTE]
BeoVision_10, nebo 12. Od výrobce Bang & Olufsen. Ovšem pod 200 000 .-Kč se nedostaneš.
BeoVision_10, nebo 12. Od výrobce Bang & Olufsen. Ovšem pod 200 000 .-Kč se nedostaneš.
Rendy-nebuď línej a než se zeptáš na to samý, co tu před tebou řešilo padesát kolegů, tak si to tu napřed pročti a určitě pár tipů najdeš, je to stále dokola.
Jinak pokud to máš hlavně na hraní, tak plazmu ne a na dobrý zvuk zapomeň rovnou.
Máš hodně malý rozpočet na kvalitní televizi-možná by pro tebe byl řešením se podívat, jestli nepůjde sehnat nějaký loňský model-to máš šanci, že za ty prachy seženeš o třídu lepší.
Jinak pokud to máš hlavně na hraní, tak plazmu ne a na dobrý zvuk zapomeň rovnou.
Máš hodně malý rozpočet na kvalitní televizi-možná by pro tebe byl řešením se podívat, jestli nepůjde sehnat nějaký loňský model-to máš šanci, že za ty prachy seženeš o třídu lepší.