TV - DVB-S2
Zdravím všechny, kteří mají trochu času na dobrou radu. Chci koupit novou televizi (to je asi jasné :-) ). Momentálně mám Sony Bravia 32-V4500. Budu na ni koukat z cca 3m a bude zavěšená na zdi.
Hlavní pro mě je, aby měla integrovaný satelit (kvalitní) a pěkný obraz. 3D je příjemné zpestření, ale asi pouze pasivní. Určitě by měla mít, nebo podporovat wifi. Cenově bych se chtěl vlézt do 25 000 +-
Co jsem zatím koukal, tak se mi líbily tyto:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Díky moc za každou radu.
Hlavní pro mě je, aby měla integrovaný satelit (kvalitní) a pěkný obraz. 3D je příjemné zpestření, ale asi pouze pasivní. Určitě by měla mít, nebo podporovat wifi. Cenově bych se chtěl vlézt do 25 000 +-
Co jsem zatím koukal, tak se mi líbily tyto:
Díky moc za každou radu.
DT50 model 2012 je aktivní 3D (na což bych nehleděl, poměr cena/výkon je super). Obrazově je dobrá i LM860 (model 2012), letošní LA6xx se na ni nebude chytat. Za stejné prachy dostaneš u výprodejových TOP modelů 2012 více. Názor na Philips mám ten, že nemusím, ačkoli jsou obrazově super (celkem to vystihuje tohle: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/26540-jakou-tv-byste-si-koupili-vlakno-pro-obecne-dotazy-pres-znacky#post461557 ). Philips 2013 jsem ale ještě v ruce neměl, 2012 a 2011 ano. Pokud Philips, tak ne 5008, ale za stejné prachy opět u třídu lepší model 2012 - 46PFL7007K. Další možnosti jsou Sony (HX 755, 855), Toshiba.
Pokud kladeš důraz na DVB-S, tak si kup externí STB, v TV je to vždy kompromis. Obrazově to bude +- stejné (nepředpokládám, že by jsi kupoval Dream za 15 kKč), ale funkčně někde naprosto jinde. A to nemluvím o problémech s CI, které Tě u TV často potkají, klidně nenadále, po updatu. Pokud bys trval na DVB-S v TV, tak bych sáhnul po LG nebo Samsung. Rencenze chválila DVB-S u Sony 2013, ale ta bude jako všechny 2013 drahá.
Pokud kladeš důraz na DVB-S, tak si kup externí STB, v TV je to vždy kompromis. Obrazově to bude +- stejné (nepředpokládám, že by jsi kupoval Dream za 15 kKč), ale funkčně někde naprosto jinde. A to nemluvím o problémech s CI, které Tě u TV často potkají, klidně nenadále, po updatu. Pokud bys trval na DVB-S v TV, tak bych sáhnul po LG nebo Samsung. Rencenze chválila DVB-S u Sony 2013, ale ta bude jako všechny 2013 drahá.
Díky za odpověď. Důležité pro mě je, aby byl satelit integrovaný, nechci žádnou další krabičku. Mám to tak teď a docela mi to vadí! Proto chci mít satelit integrovaný... Ta DT50 se mi docela líbí, tak ještě uvidím další názory...
Edit: Rodiče mají staršího sonáče se satelitem a je to paráda, ikdyž je to trochu pomalejší, ale líbí se mi to..
Edit: Rodiče mají staršího sonáče se satelitem a je to paráda, ikdyž je to trochu pomalejší, ale líbí se mi to..
DT50 je dobrá TV, ale ty teď koukáš na Sony s VA panelem, kde je několikanásobně vyšší kontrast, tak bych na tvým místě zvážil, jestli ti ta změna nabude vadit.
Tenhle výprodej [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... před rokem a půl se to prodávalo za 45tis.
Tenhle výprodej [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ... před rokem a půl se to prodávalo za 45tis.
Díky za názor. Je fakt, že Sony má fakt kvalitní obraz. Kdybych se nedíval na televizi z větší dálky, asi bych ji neměnil... Co jsem se byl koukat, tak se mi líbily plazmy, ale ta spotřeba je ubíjející ( při představě, že si ji žena na mateřské zapne ráno a vypne až večer). Jinak obrazově se mi opět líbí Sony, ale opět cena je někde jinde! Proto uvažuji o tom Panasonicu...
Myslíme si, že kolem ní toho zde bylo napsáno už docela dost a není důvod se opakovat, stačí hledat: https://www.google.cz/search?q=wt50%20site%3Atvfreak.cz (a dozvíš se i to, co nechceš :D )