Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: jak přidat audio do dvd a zachovat puvodni menu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    4

    Dobrý den synchronizaci bez menu umím, ale jak přidat zvuk do dvd a zachovat původní menu nevím může prosím někdo poradit popřípadě jakej program použít děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    Zvuk přidáš stejně jako do DVD bez menu.
    Pak jen vyměníš titul v DVD s menu v PgcEdit, nebo ve VobBlanker.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    4

    našel jsem tu návod, takže se ptám mohu podle tohoto návodu to také udělat ? teda pokud to bude i z menu.



    1. Demuxni si povodny video stream pomocou VobEditu a vznikne ti:
    - video = *.m2v

    2. Otvor IfoEdit a nacitaj tam IFO subor -> Tools -> Save Celltimes

    3. Potom znova otvor IfoEdit -> DVDAuthor -> Author New DVD i nacitaj tam:
    - video (*.m2v)
    - to nove audio *.ac3 (*.wav, *.dts, *.m2a...)
    - celltimes (*.txt)

    Skontroluj vsetko v DVDShrink (PgcEdit itd.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    Psal si že bez menu to umíš. Takže neumíš? Protože ten návod je na DVD bez menu.

    1./ demuxni pomocí PgcDemux.
    2./ složíš to v MuxMan
    Máš samotný film bez menu.
    3./ otevřeš původní DVD s menu v PgcEdit, nebo VobBlanker. Vyber si který ti je milejší. PgcEdit má omezení v nutnosti mít stejný počet titulů v hlavní doméně. Najdeš hlavní titul a necháš ho nahradit.


    Zkus pohledat, i tady se to před léty dost probíralo. Něco najdeš i na mém webu. Minimálně české verze zmíněných programů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    4

    dobře dík chápu dám vedět jak jsem dopadl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2013
    Příspěvků
    4

    tak jsem to už udělal díky, myslel jsem že jeto težké, ale mam malí problém, v pc film hraje perfekne, ale když ho přehraji v DVD přehrávačí tak hraje také dobře ale když už má být třeba druhá kapitola tak seto sekne a pak zase jede dobře po každé když má být nová kapitola tak se to na chvilku sekne, skoušel jsem to spustit u 2 přehrávačí u každého to samé takže to asi přehrávačem není, divné je že když to spustím v pc tak to jede bez problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele wencaS
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    1,309

    Jestli to dobře chápu tak se ti to seká vždy na začátku kapitoly? Jestli jo, tak zkontroluj jak máš nastaveno Cell Type Flags. Něco k tomu jsem napsal: www.wencas.cz/navody-clanky-o-dvd/71
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-03-2013, 07:37
  2. Screen z menu přidat k DivXu
    Od Tomix_tvf v sekci Úpravy, ripping a ochrany
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 17:17
  3. Jak pridat audio stupu do DVD
    Od Legolas v sekci Mastering
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 22-11-2005, 20:18
  4. Pridat zvuk bez zmeny menu
    Od pittrek v sekci Mastering
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-07-2005, 11:04
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-03-2005, 17:05