Tazatel: anatér
Znění dotazu: Dobrý den,
můžete mi poradit kterou TV koupit.Jde mi hlavně o obraz a S tuner.
Mám v hledáčku Philips32 PFL6007K, Panasonic TX-L32EW6 nebo poraďte něco jiného, ale nechci Samsung ani LG.
Předem moc děkuji .
Technika, které se dotaz týká: TV
Znění dotazu: Dobrý den,
můžete mi poradit kterou TV koupit.Jde mi hlavně o obraz a S tuner.
Mám v hledáčku Philips32 PFL6007K, Panasonic TX-L32EW6 nebo poraďte něco jiného, ale nechci Samsung ani LG.
Předem moc děkuji .
Technika, které se dotaz týká: TV
No tak teď teda nevím.Hodně přemýšlím o Panasonic TX-L42DT50E, ale to už je dost peněz a pro mě velká uhlopříčka.
Našel by se slušný TV s menší.Škoda, že ten Philips je na tom špatně ohledně tuneru a asi i softwarově.
Dík za každou radu.
Našel by se slušný TV s menší.Škoda, že ten Philips je na tom špatně ohledně tuneru a asi i softwarově.
Dík za každou radu.
DT35 bych nebral, to je model 2011 a zajímalo by mě, kde ho vyškrábli. Zamyslel bych se nad [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (je to [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] je zde velmi chválený. Tím požadavkem na DVB-S v TV si docela svazuješ ruce.
Na Tvoji vzdálenost 2-2.5 bych uvažoval 37"-42", pokud máš dostatečný počet HD kanálů na DVB-S, tak určitě 42", aby jsi si mohl HD více vychutnat.
Na Tvoji vzdálenost 2-2.5 bych uvažoval 37"-42", pokud máš dostatečný počet HD kanálů na DVB-S, tak určitě 42", aby jsi si mohl HD více vychutnat.