Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Samsung UE37D5520 + Serviio

Paullik74 (47)|24.6.2013 20:54
Zdravím,
přehrávám na TV videa z PC přes Serviio Media Server. V Serviiu jsem zvolil profil Samsung TV / Player (C/D/E-series). V tomhle profilu nelze nastavit titulky v MKV souboru, musejí být pouze zvlášť, a navíc asi musej být pouze jedny. Víc jich asi nastavit nejde. Mám možnost nějak docílit chování, že si budu moct vybrat z vícero titulků? Nebo nemáte nějakou radu, jak mám postupovat, když mám film s českou a anglickou zvukovou stopou, a mám dvoje titulky, české forced titulky a normální české, abych si mohl efektivně vybírat to, co chci? Momentálně to dělám tak, že požadované titulky přejmenuju podle filmu, dám Vynutit aktualizaci v Serviio konzoli, a pustím film. Nevíte, zda by to šlo nějak líp?

Budu rád za jakoukoli radu.

Edit: Případně, mohl by mi někdo doporučit nastavení Serviia pro tuhle TV? (i v rámci transkódu a dalších věcí)
vivid.sk (11472)|24.6.2013 21:31
[QUOTE=Paullik74;460896]Nevíte, zda by to šlo nějak líp?[/QUOTE]
Kupa MMC/HTPC.
Paullik74 (47)|24.6.2013 21:44
Je v plánu :D prozatimní jiné řešení?
Mayki07 (185)|25.6.2013 17:32
Samsung řady D neumí vytahovat titulky přímo z MKV, není to chyba Serviia, tudíž jediná možnost je ta, kterou už aplikuješ, jedny titulky a musí se jmenovat stejně jako film. Přepínání zvukových stop a titulků umí Samsung až od řady ES...
Paullik74 (47)|27.6.2013 12:21
Tak zvukové stopy to přepínat dokáže, jen ty titulky to bere jen jedny no. Děkuji za reakci :). Hold s tím nic nenadělám.

edit: Chtěl bych se zeptat, bere nějaká TV ISO soubory Blu-ray disků i s MENU?
jito (999)|27.6.2013 13:17
Žádná