Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Lg 55la660s

phenoush (20)|23.6.2013 13:04
Zdravim, mam asi 14 dnu tuto tv a fungovala celkem bez problemu. Asi dvakrat jsem aktualizoval firmware, ale pri druhe aktualizaci mi rozhodila poradi programu a kdyz ho prenastavim, tak to vydrzi chvilku, ale pak se poradi zase zmeni na vychozi. Nevi nekdo co s tim? Budu vdecny za jakoukoliv radu. Pouzivam kabelovku upc. Asi hodinu a pul jsem radil programy a ty se pak rozhodily, byl jsem na cele lg pekne nas..... Ph.
KamilZ (10277)|23.6.2013 13:51
Nevím jak u 2013 (LA), ale u 2012 je to u DVB-C s Connax známý a myslím že zatím nevyřešený bug firmware, nadávalo na to zde více lidí.
Zkus ještě pro jistotu reset tv a nové ladění, ale ...
Dagy2 (3153)|23.6.2013 14:25
neber to prosím osobne, ale toto je taký syndróm doby - som spokojný a napriek tomu sa snažím urobiť upgrade žehličky, vysavača, telky a pod. Pokiaľ niečo funguje tak zásadne nerobiť žiadny upgrade. Najmä u prístrojov kde návrat na pôvodný FW nie je jednoduchý. Len 1% upgradov skutočne prináša niečo nové alebo rieši problém a ten je potom uvedený v popise upgrade. 99% hovorí o všeobecných vylepšeniach = nerieši nič.

Sú asi len 3 možnosti:
1/ total reset ako radí Kamil - mohli zostať nejaké nastavenia ktoré s novším FW nefungujú úplne na 100%
2/ downgrade - ten išlo urobiť na LG2011 bez problémov. Skús pohľadať na stránke LG, typy pre LG2011 je popis vo vlákne k LG47LW5500 + LW650s alebo skús dotaz v opravovni LG - ale to bude asi za úplatu
3/ vrátiť TV

Zaujímavé by boli tvoje postrehy ku kvalite obrazu, keďže všeobecne sa hovorí že LG2012 stáli obrazovo za prd.
phenoush (20)|24.6.2013 15:14
Díky za rady, otestuju, snad bude večer čas. S tím upgradem mě vůbec nenapadlo že taková zásadní věc přestane fungovat, nechápu proč teda výrobci upgrade vydávají když nepřináší žádný užitek ... Něco o tom že TV neuloží pozice programů jsem u loňských modelů četl, ale myslel jsem že se to týká jenom satelitního tuneru ...
Reset TV ještě vyzkouším. Nenapsal jsem že TV po spuštění asi 3 až 6 krát blikne (vypne a zapne obraz), taky začalo až po upgrade. Zkoušel jsem jenom spustit inicializaci TV po aktulizaci firmwaru (je to někde v menu a mělo to pomoct při problémech po aktualizaci). Jestli to nepřestane po resetu a naladění tak ji budu reklamovat, vracet se mi moc nechce sehnal jsem ji za dobrou cenu.

Obraz mi přijde výborný, ale nejsem nějaký techfanda který by hledal jakékoliv chyby na TV. Snad jenom když je obrazovka tmavá jsou na ní vidět fleky z nerovnoměrného podvícení, můžu to srovnat se samsungem LE40B750 a tam je podvícení naprosto rovnoměrné. Nicméně když pustím TV tak u běžného vysílání není nic poznat. Full HD vysílání je perfektní. Trochu nezvyklé je ovládání pomocí "myši" manželka na to trochu nadává, ale určitě si zvykne :-) Pro pohyb v menu a pro přehrávání z DLNA je ovládání výborné a rychlé. Přehrávání formátů videa je taky výborné, samsung měl docela problémy u některých věcí, ale LG vše zvládá. Zvládá i bezproblému videa z HD kamery což samsung nezvládl a bylo potřeba videa přemuxovat.

Ještě se zeptám je nějaká možnost na třídění programů přes PC? Samsung uměl pozice programů zálohovat na flešku, editovat v PC a pak kdykoliv přehrát zpět do TV. To co dělá člověk hodinu na TV v počítači trvalo deset minut.

Pokud by jste chtěli něco otestovat ohledně TV tak klidně napište.

Ph.
phenoush (20)|25.6.2013 10:57
Tak díky za rady včera jsem si s TV ještě hrál, udělal celkový restart TV a znova naladil kanály. TV po spuštění přestala blikat, supr. Pár kanálů jsem přeladil na moje určené pozice, ale za pár minut byly zase rozházené špatně. Docela jsem byl nas... Potom jsem si ale uvědomil že jsem neměnil nastavení automatického vyhledávání nových kanálů, to bylo nastaveno na hledání, tak jsem to vypnul, přeladil a zatím to vypadá že to drží! Super ... Snad už to vydrží vše OK a s novým firmwarem si to příště rozmyslím ... Teď už bych potřeboval jenom nějaký program na zálohování a nastavování pozic kanálů na PC. Něco jsem našel pro starší modely, je ale potřeba aktivovat nějaké uplně základní servisní menu a to ještě nevím jak na to. Postupy co jsem našel byly pro starší modely a klasické DO. Pro nové Magic DO postup žádný. Uvidíme časem. Díky Ph.
phenoush (20)|30.7.2013 13:42
Zkušenosti po měsíci používání a odpovědi na dotazy.
Zdravím, nepravidelné podvícení je vidět nejvíce třeba při filmu který není 16:9 ale je to kino formát který má nahoře a dole ještě černé pruhy. Je vidět že podsvícení není úplně rovnoměrné. Nekde je černá černější. Dost možná je t oale tím že mám zaplou funkci dynamické podsvětlení (tak nějak se to jmenuje), mám to sice na minimum, ale je to poznat, možná kdybych to vypnul, tak by se to srovnalo. Dále je patrné že na horní hraně televize, pod rámečkem je trochu vidět podsvětlení, tzn horní hrana cca 5 až 10 mm je trochu světlejší. Prostě malý rámeček má takové neduhy. Nicméně všechny tyto neduhy nejsou vidět při běžném programu zprávy sport, kde nejsou velké tmavé plochy.

1) sport osobně moc nesleduji, ale konkrétně jsem se díval schválně na tenis krerý jel na fandovi ve FHD a kvalita byla naprosto výborná, neviděl jsem žádné mazání míčku ani hráčů. Hokej ani fotbal jsem v TV ještě neviděl. Nicméně troufám si tvrdit že při kvalitním zdroji, nebude problém (alespoň na mém kusu a s mýma požadavkama). Dopčítávání true motion mám osobně zapnuté, když jsem to měl vyplé občas byl obraz trhaný, především u SD zdroje vysílání, možná že u FHD by problém byl menší, ale nechal jsem funkci zapnutou a osobně ji vidím spíš jako přínos k plynulosti obrazu. Možná trochu rozmazává, ale osobně mi to vadí míň než když obraz skáče. Streamování přes dlna z pc/nas funguje perfektně včetně titulků které jsou hodně velké, ale ne že by byly rušivé, u minulé TV samsung LE40B750 byly titulky hodně malé. Osobně využívá taky HD kabelovku (UPC) a obecně je obraz velmi dobrý.
2) Full HD filmy jsou naprosto perfektní, sleduju obraz z cca 2,7 m a je to opravdu dobré kino (snesl bych i větší újlopříčku, ale max 65) .
3) U tmavých scén je právě vidět to lokální stmívání, kde je podsvícení vypnuto je čená opravdu výýborná, kde je zapnuto je to taková ta trochu svítivá černá. Měl jsem doma asi týden LG 55LW980 a tam černá nebyla vůbec, i při vypnuté televizi byl obraz do stříbrna. Dále srovnávám se samsungem LE40B750 kde je černá možná trochu lepší, ale není to led tzn nemá 3 cm ale cca 8 cm a je to podstatně menší úhlopříčka. Obecně si i tmavé filmy užiju, nejvíce rušivé jsou opravdu pruhy nahoře a dole u kinoformátů, ale mě osobně to až tak nevadí.
4) Videa v prohlížeči jedou celkem bezproblému, snad jsem se nesetkal s tím že by něco nejelo, ale moc jsem toho nezkoušel, klasika idnes, novinky, ivysílání, vše jelo. Problém je ale třeba u ivysílání že byl problém dát obraz na fullscreen. Při zapnutí videa na celou obrazovku sice přeskočí do fullscreen ale video jede v levém horním rohu přes cca 2/3 obrazovky, ale nevyplní ji celou, osobně bych se na takové video asi nedíval protože by mi to vadilo. Pro připojení používám kabel, takže nevím jak moc bude datový tok omezený wifi, ale nemyslím si že by t oměl být problém pro wifi N, ta by měla datový tok s přehledem zvládat. A jak říkáš měl by pro prohlížení stačit televizor, ale chtělo by to vyzkoušet na konkrétní službě. Jestli mi pošleš nějaký odkaz kde můžu video otestovat tak to klidně zkusím.
5)Pozorovací úhly dle mého nejsou vůbec problém, ze vzdálenosti jakou udáváš sleduju TV přibližně taky a nemáme problém ve více lidech sledovat, dokonce i hodně z boku nevidím žádný pokles kvality obrazu. Shora a zdola se nedívám, ale někde jsem četl že tam snad problém je, ale mě to nevadí, nedívám se ze země ani ze stropu.
6) Osobně dávám 9, nemám s ničím problém a kdybych kupoval teď tak se rozhodnu stejně, možná větší úhlopříčku :-)
7) Občas mě trochu zlobí problikávání obrazu po zapnutí TV, ale asi to dělají jenom kanály které nejsou HD, tzn TV třeba 5x blikne a pak to přestane. Není to ale výrazný problém, Osobně TV využívám na sledování filmů z nasu, zprávy - kabelovka, pohádky pro děcka, opět z nasu a toto TV splňuje perfektně. Výborné je k tomu i dálkové ovládání které je v podstatě jako myš/ukazovátko a při procházení adresářů je a hledání pohádek je vše perfektně rychlé a intuitivní na předchozí TV kde musel člověk využívat kurzorových kláves to bylo někdy dost obtěžující. Ukazovátko je výborné i pro procházení internetu, už lze takto TV opravdu používat. Není nutné ani přesně mířit na TV a ovladač funguje. Toto je ale někdy nepříjemné u přepíná kanálů které funguje i pomocí kolečka na DO, občas nechám DO na gauči pak si na něj někdo sedne nebo do něho šťouchne otočí kolečkem a přepne kanál. Dále mi vadí že při přehrávání filmu nelze film jednoduše zastavit tlačítkem, je nutné aktivovat DO (zaptřepat s ním) a pak kurzorem najet na tlačítko pauze. V podstatě možná veškeré neduhy souvisí s DO, které je na některé věci super ale některé tlačítka na něm prostě chybí. Není to ale důvod proč TV nekupovat :-) Ještě občas sleduju youtube na TV kde lze zpárovat aplikaci a tablet a najít video na tabletu a pustit do TV, vhodné např pro děti, které si najdou pohádku na YT a pustí na tv uplně jednoduše.

Osobně jsem s TV spokojený ale má i svoje negativa.
Když jsem vybíral TV měl jsem jasný požadavek, minimálně 55 úhlopříčka a kvalitní mediální centrum do max 30k, toto mě LG splnil bezproblému. Za tuto cenu věřím že lepší TV snad sehnat nejde. Samsung, sony, panasonic v této výbavě a úhlopříčce s LED podsvícením je řádově o 10 až 20k výš. A když jsem viděl fotky podsvícení Samsungu za 40k tak jsem se zhrozil, proti tomu je LG o dvě třídy lepší.
jinak info zde:
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg-lcd-tv/lg-la6900-picture-settings.html
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/lg-lcd-tv/lg-55la6900.html
Rozdíl mezi 6900 a 6600 je snad jenom v podstavci, ale to nevím jistě jinak jsem nic nezjistil a řada 6900 v podstatě odpovídá 690s ale liší se navíc v satelitním tuneru.
Zdravím Zdenek
paja76 (2)|19.9.2013 09:45
Jen doplním, že 690s je 100Hz kdežto 660s je jen 50Hz a má jen plastový rámeček oproti hliníkovému u 690s. Jinak si hraji s nastavením obrazu a využívám k tomu odkaz, který jsi poslal tak uvidíme. Zatím se mi obraz oproti mojí starší SONY KDL40W4000 nelíbí o 4 roky starší TV má obraz lepší a barvy živější snad se tomu dopracuji i tady. Co ty a nastavení obrazu?
ka-r-los (3)|19.9.2013 21:35
[QUOTE=paja76;466909][/QUOTE]

Můžu se zeptat na zdroj informace ohledně frekvence panelu? Ja naopak nenašel kromě rámečku a stojanu jiný rozdíl... Loňská řada měla taky model 660 a 690, kdebyl rozdíl jen v barvě a cena byla u bílé varianty také vyšší.

Logicky bych se aky přikláněl k tomu, že ten cenový rozdíl musí mít nějaký jiný důvod kromě designu...

O 55la660 vážně uvažuji, ale informací je pomálu...
paja76 (2)|21.9.2013 09:01
Ahoj mrkni na tuhle diskuzi, je sice o modelu LG 47LM660s což je podobný model s menší úhlopříčkou z minulého roku tam se toho hodně napsalo: https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/31777-lg-47lm660s
ka-r-los (3)|21.9.2013 23:17
[QUOTE=paja76;467099][/QUOTE]

Increased the quantity of models LA660-LA691 with new matrices 120 Hz.
From early July matrices real frequency of 120 Hz are placed in the following models:

55LA660S-ZA.BEUZLJG 55LA660V-ZA.BEKZLJG 55LA660V-ZA.ARUZLH
55LA690S-ZB.BEEZLJG 55LA690S-ZB.BEUZLJG 55LA690S-ZB.BFPZLJG 55LA690V-ZB.BDRZLJU 55LA690V-ZB.BRUZLJU 55LA690V-ZB.BENZLJG
55LA691S-ZA.BEEZLJG 55LA691V-ZA.BDRZLJU 55LA691V-ZA.BRUZLJU

Determining what a matrix is ​​placed in TV possible fourth point after point in full name of the model: Z-120 Hz, Y-60 Hz (only applies to LA660-LA691).

In 50LA660 and 50LA667 matrices are 120 Hz, but not S-IPS, they are AMVA production from AU OPTRONICS CORP.

zdroj: http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1655689-lcd-matrices-differences-what-models-placed-part-2-a-9.html
KamilZ (10277)|22.9.2013 08:35
Tyhle tabulky se zde objevily i loni pro modely 2012 a později se ukázalo, že byly fake, resp. že tam byly v porovnání oproti jiným rozpory. Netvrdím, že tyhle jsou také špatně, ale raději opatrně...
supetr (18)|21.10.2013 20:31
Zdravím majitele této TV, mám dotaz ohledně přepínání zvukových stop v MKV souborech prehravanych ze sítě - funguje vám to někomu? Mně to přehrává jen výchozí stopu a nelze mezi nimi přepínat i když v tom daném MKV samozřejmě jsou..
Druhá věc je známé mizení naladěných stanic na skylinku - zkoušel jsem nahrát příslušný firmware ze stránek LG, ale i když je k "videni" u modelu 55LA660s,tak po rozkliknuti se tam objeví kompatibilita s loňskými modely LM. TV mi to z flesky neupdatuje, občas prostě musím znovu manuálně naladit příslušné programy, co mi zmizí..
KamilZ (10277)|21.10.2013 20:38
Ad mkv) tohle je kvůli DLNA, musíš změnit v MKV výchozí stopu
RoPo (6061)|21.10.2013 21:20
U mě na TV přepínání audio stopy funguje (ale je to jiná TV). U DLNA záleží na serveru DLNA a i na klientu DLNA.

Co je DLNA serverem pro TV?
supetr (18)|22.10.2013 08:07
Mám NAS Zyxel NSA320, jako média server tam běží tuším Twonky..
Občas bych si audio stopu rád přepnul, třeba česky je jen DD, ale anglicky má DTS a rozdíl je fakt znát, když to DTS má trojnasobnej datovej tok.. Dřív jsem používal na přehrávání ze sítě LG HR550s (BD přehrávač/HDD recorder/satelit) a ten z toho samyho serveru audio stopy přepínat uměl..
RoPo (6061)|22.10.2013 09:28
Je to problém klienta v TV. S tím nic neuděláš. Mám také NSA 325, ale TV Panasonic TX-P65ST50E. Ten přepnout audiostopu i titulky z tohoto NASu (důležitý je integrobvaný v plné verzi Twonky Media server) umožňuje.
supetr (18)|22.10.2013 13:09
Jo taky si myslím, že to bude FW v televizi. Napsal jsem - asi trochu naivně - na technickou podporu, že by bylo fajn, kdyby s tím něco udělali, ale pochybuju..
supetr (18)|22.10.2013 14:57
Jinak teď jsem se díval na stránky LG a je tam nový firmware 4.00.29 z 16.rijna - moje TV mi ho teda ke stažení přes net zatím nenabídla - zkoušel to už někdo? Je k tomu changelog?
Daří se někomu seřadit programy na satelitu? Mně to jde jen na pozemním tuneru. Když na satelitu označit kanál, zešedne mi volba na další manipulaci s kanálem - přesunutí, přeskočení apod. Je to docela vopruz pamatovat si čísla jednotlivých programů.. Jestli na to je nejakej fígl, tak se podělte, diky.
supetr (18)|22.10.2013 15:01
[QUOTE=supetr;470271]Jo taky si myslím, že to bude FW v televizi. Napsal jsem - asi trochu naivně - na technickou podporu, že by bylo fajn, kdyby s tím něco udělali, ale pochybuju..[/QUOTE]

Tak mi napsali z LG, že mám s přepínáním audio stop smolika:

Pekny den,

Dakujeme, ze ste sa obratili na zakaznicku linku LG Electronic

Zial, nase TV nedokazu korektne spolupracovat cez WiFi, alebo DLNA, kedy je zvukova stopa v originale a nie je teda mozne ju zmenit. Toot je mozne len v pripade prehravania cez externe zariadenie ako je USB Flash disc, pripadne externy HDD. Samozrejme, pokial zvukovu stopu obsahuje predmetne video. Cez siet to naozaj nie je mozne, neda sa to ani riesit nejakym update FW, ci SW. Dufame, ze sme zodpovedali na vsetky Vase otazky. V pripade dalsich otazok nas mozete opatovne kontaktovat prostrednictvom emailoveho formularu, alebo telefonicky na zakaznickej linke 810 555 810 (CR), 0850 111 154 (SR). Radi by sme Vas poziadali o vyplnenie kratkej ankety, ktora sa nachadza v dolnej casti emailu. Vopred dakujeme za Vas nazor, je pre nas dolezity .
S pozdravom Cvercko Peter
Zakaznicky servis LG Electronic
lastopia (92)|23.10.2013 10:13
[QUOTE=supetr;470280]
Daří se někomu seřadit programy na satelitu? Mně to jde jen na pozemním tuneru. Když na satelitu označit kanál, zešedne mi volba na další manipulaci s kanálem - přesunutí, přeskočení apod. Je to docela vopruz pamatovat si čísla jednotlivých programů.. Jestli na to je nejakej fígl, tak se podělte, diky.[/QUOTE]

zkusil bych to podle návodu odsud (týká se plazmy ph670, ale myslím, že by to mohl být stejný problém):
Pri uvodnom ladeni satelitov (pouzivam platformu Skylink) LG TV ponukne ladenie prisposobene podla Skylinku, alebo "prehladavat vsetko". Ak si vyberiete Skylink, neda sa neskor zreorganizovat zoznam programov podla vasich preferencii (fakt hlupa programatorska chyba). Treba nechat prehladat vsetko a potom sa da poradie kanalov bez problemov editovat.

zdroj tady: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
supetr (18)|23.10.2013 10:55
Díky za tip, zkusím to přeladit bez zvolení Skylink v ty nabídce.. Ale i pak to bude asi porod srovnat to podle mých preferencí, tuším se ty programy vždycky vymění a ne že se jen ten nahrazovaný odsune o jednu pozici..
To mizení stanic někdo vyřešil?
konas (66)|23.10.2013 13:33
Je třeba si vybrat. Pokud zvolíte Skylink, tak tam ty programy budete mít pořád v pořadí dle tabulky Skylink, i po změně u Skylinku. Pokud nevybere Skylink, seřadíte, tak při každé změně u Skylinku se vám programy přehází, zmizí apod., takže to poté pokaždé budete ladit a třídit znova. Proto je tu u Skylink volby napevno.
hydes (5)|25.10.2013 21:26
Zdravím všechny majitele této televize.

Mám ji od minulého týdne a vyzkoušel jsem tam spostu funkcí a rád bych chtěl vědět nějaké další podrobnosti.

1.Máte při zobrazení černé nerovnoměrně podsvícený displej ? Je to vidět třeba v prodlevě při přepínání programů, u mě je to levý spodní roh a je to dost viditelné. Myslíte že je to normální ?
2. Přes DLNA mi funguje zobrazování a přehrávání souborů z televize - to je OK. Ale zajímalo by mě jestli lze ovládat celý počítač ( v pokoji ) pomocí televize s připojenou klávesnicí a myší ( obývák ), v podstatě televizi používat jako plnohodnotný monitor. Půjde to přes Wifi, nebo třeba i pomocí kabelu ? Prosím o radu.
3. Telka po mě chce aktualizaci a váhám zda-li ji spustit. Četl jsem na diskuzích občasné problémy. Víte co je v ní nového ?

Předem všem děkuji za odpovědi.

JM
KamilZ (10277)|26.10.2013 07:24
Ad 2) Asi nechápu, připoj PC přes HDMI, kup Logitech K400 a je to. Nebo myslíš něco jiného?
RoPo (6061)|26.10.2013 21:21
ad 1) Ano, je to normální. Jedná se o TV s LED EDGE podsvětlení. Nerovnoměrné podsvětlení je daň za toto podsvětlení. U každého kusu může být jiné.
Pokud je to hodně vidět a vadí ti to, tak reklamace nebo TV vrať. S reklamací však nemusíš být úspěšný, pokud to není moc rušící. Částečně lze vyřešit snížením svítivosti, ale sníží se ti kontrast.
hydes (5)|26.10.2013 21:50
Zdravím.

Díky za odpovědi.

Co se týče toho podsvícení obrazovky, tak ještě zvážím reklamaci. Podle vyjádření LG posílají technika přímo domů na servis a tak toho možná využiji.
Co se týče propojení telky s PC, tak raději bych propojení přes Wifi, tažení kabelu je problém přes dvě místnosti. Víte jak by to šlo ?

Díky.
JM
KamilZ (10277)|27.10.2013 08:05
Nešlo, nechápeš základní rozdíl mezi LAN a HDMI. Přečti si tohle (poslední odstavec): https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/33686-nez-se-zeptate-hdmi-3d-zvuk-lan-dlna-hbbtv-dalkove-ovladace#post434494
RoPo (6061)|27.10.2013 11:45
Pres wifi lze pomoci tzv. WiDi, ale pro to musi byt podpora na strane GPU v CPU (Intel) a wifi karte na strane PC a take na strane TV nebo "krabicky" ktera umi WiDi a pres HDMI se pripoji k TV u TV. Jsou to vsak dalsi investice....
hydes (5)|27.10.2013 12:08
Zdravím.

A jak zjistím že to notebook podporuje ? Mám v něm procesor Intel B960 2.2 GHz. Typ notebooku je Acer Aspire E1-531G.
Jinak když jsem zapojil HDMI kabel mezi telku a PC tak mi počitač spadnul. To se nepřipojí automaticky ? Díky za radu.
KamilZ (10277)|27.10.2013 12:37
Tak se podívej na specifikaci, ne? http://ark.intel.com/products/59836/
RoPo (6061)|27.10.2013 13:04
[QUOTE=hydes;470779]Zdravím.

A jak zjistím že to notebook podporuje ? Mám v něm procesor Intel B960 2.2 GHz. Typ notebooku je Acer Aspire E1-531G.
Jinak když jsem zapojil HDMI kabel mezi telku a PC tak mi počitač spadnul. To se nepřipojí automaticky ? Díky za radu.[/QUOTE]

Ten jej nepopodporuje. Studuj zde a zde.
Jeste dodam, ze ve spotrebni elektronice se WiDi (Intel Wireless Display) oznacuje Miracast.

Ohledne propojeni HDMI kabelem... Jak spadl? Restartoval se? Pak mas problem s ovladaci graficke karty.
hydes (5)|27.10.2013 13:39
Ano, restartoval se pokaždé co jsem do PC strčil kabel. A existuje tedy jiná možnost připojení ?
vivid.sk (11472)|27.10.2013 13:45
Odporucam pripajat pri vypnutom PC. Ono by to padat urcite nemalo, ale nikdy nevies, v com konkretnom je problem.
RoPo (6061)|27.10.2013 13:50
[QUOTE=hydes;470788]Ano, restartoval se pokaždé co jsem do PC strčil kabel. A existuje tedy jiná možnost připojení ?[/QUOTE]

Resetovat by se rozhodne nemel. Pravdepodobne spadne do BSOD diky problemu s ovladacem a standardne se provede restart - dle nastaveni ve Win.

Pokud se kabel zastrkuje pri zapnutem PC, tak se provede plug&play a s tim si asi neporadi ovladac. Aktualizuj ovladac grafiky. Zkus pres windows update.
hydes (5)|27.10.2013 14:51
Dobrá. Zkusím to aktualizovat. A víte jak by mohl jít ten PC s televizí i bez WIDI po WIFI? Existuje nějaká možnost ?

A díky za odpovědi
RoPo (6061)|27.10.2013 15:23
Jestlize chces na TV videt desktop PC, tak bud WiDi nebo kabel (HDMI, DVI, VGA)
TOW (3)|12.11.2013 12:21
Nevíte, jak to je u téhle TV s nahráváním (resp dá se nahrávat na USB flashku)? Externí HDD je bez problémů, ten funguje, ale 64GB flashdisk TV odmítá naformátovat.
RoPo (6061)|12.11.2013 12:29
Málokterá TV umí nahrávat na standardní flashdisk. Většina TV vyžaduje vysloveně HDD nebo někde místo HDD funguje i SSD.
sikus (7)|24.12.2013 11:06
Dobrý den,

chtěl bych se zeptat na pár otáze:

1. Je již bezpečné aktualizovat software u této TV? Jsou již všechny problémy s aktualizací vyřešeny? Jak jsem se o problémech dočetl v úvodu tohoto vlákna.

2. Mám externí 1TB disk. Mám ho rozdělený na 3 oddíly. TV naformátuje pouze mnou určený oddíl nebo přemázne celý disk?

3. Při přehrávání DVD formátu z externího disku při posunu obrazu o desítky vteřin kupředu se obraz zasekává a video se již nerozběhne pro danou stopu. Podařilo se mi i tímto způsobem zablokovat celou TV, na nic nereagovala, až vypnutí a zapnutí pomohlo. Má někdo podobný problém? Případně pomůže aktualizace software?

4. Hbbtv nejde ovládat pomocí Magic ovladače? Jak ho tedy ovládáte?

Děkuji za odpovědi a přeji hezké svátky.
KamilZ (10277)|24.12.2013 12:59
Ad 2) vše smaže
Ad 3) co je to "DVD" formát? Přehráváš přímo VOBy? Co znamená, že video se již nerozběhne pro danou stopu?
sikus (7)|24.12.2013 17:40
Přehrávám přímo VOBy. Nerozběhne se právě spuštěný soubor VOBy, ale když jsem dal další VOBy pomocí dvou šipek, tak video zase běželo. Když jsem ale opět poposkočil v čase, tak došlo k úplnému zamrznutí TV.
sikus (7)|21.3.2014 07:40
Ahoj, jak je to se spuštěním Skype na této TV? Musí být originál kamerka s mikrofonem dodávaná k TV nebo stačí jakákoliv web kamera a připojit do USB?
KamilZ (10277)|21.3.2014 08:23
Originál.
darky.cz (2)|17.6.2014 12:21
Zdravim vsechny,
Mam tuto tv necely mesic a uz musim resit prvni problem. Mel jsem tv pripojenou na pc hdmi kabalem ( po tu dobu nebyla tv pripojena k internetu) po par hodinach provozu se sama restartovala/vypla po znovuzapnuti vse zas bezelo normalne az na jednu malickost...od te doby si nepamatuje nastaveni ovladace pro dalsi zarizeni ( nastaveni universalniho ovladace) co tv nabizi tzv. Ovladani vice zarizeni s magic remote. Vzdy kdyz tv vypnu a znovu zapnu musim i znovu nastavovat ovladac aby byl universalni...A tak se chci zeptat driv nez budu muset resit zdlouhavou reklamaci na nejake rady nebo tipy, ktere by mohly pomoci...

Nevim zda si nepamatuje i jine veci, ale napr. Prihlaseni na lg se taky zrusi, ale to muze byt i serverem

Predem diky za kazdou snahu poradit
Dagy2 (3153)|30.6.2014 08:35
neodklikol si náhodou nejaký upgrade sw ktorý telka len tak mimochodom ponúkla?
darky.cz (2)|30.6.2014 11:38
aktualizoval sem uplne poprve protoze se neskutecne sekal prohlizec internetu, po aktualizaci uz jel normalne, kazdopadne ovladac fungoval i pak. Problem byl az potom co sem to zpatky z pc pripojil na Set-top box. Pripominam ze v dobe kdy se mi TV restartovala (od te doby si nepamatuje nastaveni ovladace ) nebyla pripojena k internetu takze aktualizace nemohla probehnout zadna...cekal sem ted nejakou dobu zda nevyjde nejaka aktualizace co by muj problem vyresila ale nic se nevyresilo. Tak to vypada na reklamaci :(