Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Idealni TV pro hrace a obcasne sledovani filmu ve Full HD

neilz (3)|22.6.2013 18:01
Takze blizi se vydani next gen konzoli a ja zacinam premyslet o nove TV.
Jak uz pisu v popise jeji hlavni ucel bude v propojeni s PS4, Apple TV a NTB.
Velikost bych si predstavoval kolem 42-50" ale tadsi 46-50".
3D ani zadne smart blbosti a tomu podobne nepotrebuju, nevadi mi to ale pouzivat to nebudu.
No a to nejdulezitejsi, cena, pokud mozno max 20-23k
KamilZ (10277)|22.6.2013 18:12
A druhá nejdůležitější věc je input lag, ve kterém bohužel nové TV nijak nevynikají. Řekl bych, že se v modelech 2013 otočilo pravidlo, že na hraní je z tohoto hlediska lepší plazma, protože Panasonic ST60 má šílené čísla (nejen Panasonic, letos se to nějak vše sešlo).

Doporučil bych tuhle (bohužel nejlepší cenu už jsi ale propásl, byla těsně pod 25 kKč): [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (IPS panel, takže mírně horší černá, ale jinak super TV). Je to loňský nejlepší model od Panasonic LCD. Pokud pro Tebe není modla černá, tak bych o ní silně zvažoval. Viz https://www.tvfreak.cz/forum/showthread.php/35200-47-lcd-led-tv-nejlepsi-obraz#post458586
neilz (3)|22.6.2013 19:58
no to je uz docela dost no, ja premyslel napr o [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] tam je take IPS panel (mam ho v iphonu a cerna mi prijde dobra) ale nevim jak sou na tom kvalitou LG panely a nekde jsem cetl ze tech 100Hz je maximum a frekvence se meni takze mam strach abych nevidel blikani
KamilZ (10277)|22.6.2013 20:08
Tak to neposloužím :D

Ale co se týká blikání, tak tohle není plazma, na LCD sice může blikat (úmyslně) podsvícení, ale v reálu LCD blikat "nikdy" neuvidíš a řešit to nemusíš. Tebou vybraná TV rozhodně nemá 100Hz panel, ale 50Hz (resp. 60Hz) a zbytek je jen dopočet+BS/BB. Blikání se ani u 50Hz neboj, spíš jde o plynulost pohybu, mazání apod. Nicméně 50" LCD za 20 kKč bude celkově zřejmě hrůza. WT50 je úplně jiná liga (nejvyšší loňský model, navíc vyhlášená nízkým input lagem), Tebou vybraná LG je lowend. Neviděl jsem na ni žádné testy, ani měření input lagu.

Sice se říká, že odvážnému štěstí přeje, ale nevím, jestli bych to teď aplikoval. I když vrátit ji můžeš do 14-ti dnů vždy.