Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Kterou LCD vybrat?

Lambert (4)|19.6.2013 09:57
Chtěl bych si koupit LCD do 32tis.Kč. Zatím mám v merku tyto tv: LG 55LA660S, Philips 55PFL6007K, Sharp LC-60LE740E. Úhlopříčku pod 55" nechci. Obývák je dost velikej i na větší úhlopříčky (klidně i 80"),ale na to zase nemám peníze. Sledování tv bude více ve večerních hodinách. Příjem signálu je z kabelovky v HD,takže převládat bude sledování filmů a také máme hodně orig.DVD. Zvuk tv neřeším,mám AVreceiver a sloupové repro.
Kdyby jste někdo měl nějaké postřehy,nebo zkušenosti s těmito tv,tak pište,budu rád.
Díky,s pozdravem Lambert
tdlmarek (1566)|19.6.2013 10:21
Velká úhlopříčka s omezeným rozpočtem, sledování večer, převážně kabelovka a filmy -> tyhle požadavky jednoznačně křičí "plazma!". V titulku ale píšeš LCD - mám to chápat tak, že jsi rozhodnutí udělal a volíš LCD, nebo jsi se nad tím nezamýšlel?
Lambert (4)|19.6.2013 10:35
Ne,opravdu jsem o plazmě nikdy neuvažoval,chtěl bych LCD. Kdych měl procenty vyjádřit sledování tv den/noc tak to bude asi 30% / 70%
sibelius (329)|19.6.2013 13:52
Nevím jestli LA660 bude stejný průser jako LM660, ale nějak bych se do ní nehrnul. Na PFL 6007 najdeš určitě spousty review na netu, kupodivu pro mě je obrazově lepší PFL 5507 (já prostě těm LG IPS panelům nefandím a fandit nebudu). Sharp netuším jak na tom je, toho jsem nikdy neviděl.

Nicméně ač plazmu nemůžu kvůli blikání, tak to co napsal tdlmarek bude více než pravda. Pokud tady už nutně LCD, co trošku zvýšit rozpočet (přiznám se, že nevím jak se momentálně pohybují ceny) a mrknout se po PFL 7007, ES7000, ale vzhledem k doprodejům by to nemusel být taková nárust...??