Prolnuti mp3 v Premiere Pro
Zdravim,
mam problem s prolnuti mp3. Chtel bych, aby postupne presla jedna hudba do druhe pomoci efektu, ktery tam je. Ale bohuzel to jde dat pouze bud na konec a nebo na zacatek jedne zvukove stopy.
Spojit to nejde a to muzu tahat jak chci a kam chci.
Viz. screen. Zkousel jsem to tahnout primo do stredu tech dvou a proste bud do te a nebo ne :(
Nevite jestli to jde a jak? Diky!
mam problem s prolnuti mp3. Chtel bych, aby postupne presla jedna hudba do druhe pomoci efektu, ktery tam je. Ale bohuzel to jde dat pouze bud na konec a nebo na zacatek jedne zvukove stopy.
Spojit to nejde a to muzu tahat jak chci a kam chci.
Viz. screen. Zkousel jsem to tahnout primo do stredu tech dvou a proste bud do te a nebo ne :(
Nevite jestli to jde a jak? Diky!
Teda,jestli jsem dobře pochopil tvůj úmysl.
V prní stopě jedna hudba,po její skončení do druhé stopy další hudbu,na její konci zpět do první stopy další hudbu atd. vkládat na střídačku.A mezi ně tvůj zvukový efekt.
V prní stopě jedna hudba,po její skončení do druhé stopy další hudbu,na její konci zpět do první stopy další hudbu atd. vkládat na střídačku.A mezi ně tvůj zvukový efekt.
Zřejmě je v úmyslu vytvořit Crossfade. V tomto případě však nemůže jedna skladba totálně skončit a druhá začít od samého počátku. Musí tam být ten prostor pro to prolnutí, tj. jedna skladba se zeslabuje a druhá zesiluje. Jinak samozřejmě se to dá i řešit další stopou, která je pod a nebo nad v potřebném přesahu a zeslabení a zesílení odělat ručně pomocí Pen Tool.