Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

Přehrávače DVD/Blu ray: Pomoc se zapojenim a nastavenim

Neregistrovaný (0)|10.6.2013 18:41
Tazatel: rocco

Znění dotazu: Ahoj vsem.

Prosim zkusenejsi "techniky" o radu.
Premyslim o koupi tohoto pristroje:

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Bohuzel tento pristroj nema digitalni opticky vystup a prisel bych tedy o 5.1 zvuk.

Moje nynejsi nastaveni: TV je pripojena pomoci HDMI a toslinku k domacimu kinu. WDTV je pripojeno hdmi k tv a toslinkem k domacimu kinu.

Moje prvni myslenka nahradit novym pristrojem WDTV tedy shorela.

Mate nekdo napad, jak by se jeste dala moje sestava propojit tak, aby fungoval zvuk 5.1?

Napadlo me moznost pripojit Pandora BOX pomoci HDMI k TV a nechat pripojenou TV toslinkem k domacimu kinu.Muze televize propustit 5.1 zvuk?

Predem diky za radu.

Rocco
KamilZ (10277)|10.6.2013 18:49
Málo informací. Co je to WDTV? Jaké máš přesně kino? Jakou máš přesně TV? Co přesně chceš za funkce po novém přístroji? K Tvému dotazu "Muze televize propustit 5.1 zvuk?" je odpověď, že záleží na konkrétní TV, vyzkoušej to. Některé pouští ven jen downmix do sterea.
rocco (34)|10.6.2013 19:03
WD TV je multimedialni prehravac Western Digital TV. Mam TV i domaci kino Panasonic (obe zar. jsou min. 6 let stara). Propustnost 5.1 zvuku pres TV nemam jak vyzkouset, protoze WDTV ma jenom 2 moznosti vystupu zvuku: digitalni (jen toslink) nebo stereo. Stereo samozrejme televize dale propusti.

Pokud to nektere televize dokazi, tak to budou zrejme ty novejsi. Slo mi o to, jestli to vubec jde, alespon teoreticky.

Myslim, ze v mem pripade je lepsi hrat na jistotu a pockat na takove zarizeni, ktere bude mit i digitalni audio vystup.
KamilZ (10277)|10.6.2013 19:26
WDTV neumí poslat do HDMI zvuk v 5.1? Když už nechceš napsat typ TV a kina, tak aspoň napiš, jakými vstupy a výstupy (+počet) obě zařízení disponují. Dále jsi nenapsal, co chceš za funkce po novém přístroji, proč chceš zrovna tenhle. MMC s Androidem a optikou myslím jsou. Ale stejně, jestli máš TV a kino 6 let staré, tak to předpokládám budeš v dohledné době měnit, takže bych se spíš zamyslel nad celkově nějakým lepším řešením. Tvá situace by šla vyřešit i dnes, ale nevyplatí se to.