panasonic VT 50 vs panasonic ST 60.
Zdravim vsetkych odbornikov na plazmu a chcel by som po vas rady ohladne tychto porovnani. Mam momentalne vt 50 v uhopriecke 55 palcov ale chcel by som nieco vacsie teda konkretne uhl. 65. S vt 50 som obrazovo spokojny tak preto by som nerad kupil tv ktora bude sice vacsia ale obrazovo nebude taka ako vt 50. Tak preto potrebujem poradit. Viem ze uz su aj recenzie ale vsetko v anglictine. St 60 sa mi lubi ale neviem ci dobehne vt 50. Alebo dosetrit na vt 60 ??? ZT60 je uz nad moju penazenku a ani neni 65 uhlopriecka. Dakujem za rady. Pekny den. Plazma forevaaa.
Neměl jsem možnost je nějak do hloubky prozkoumat vedle sebe, proto jen pár internetových drbů, ST60 je co se sledování přes den týče na tom o hodně lépe než VT50, filtry jsou tam na lepší úrovni, má i lepší černou atd...nevím jak je to se stínokresbou, tam budou možná nastejno, VT60 je na tom ještě o kus lépe jak ST60. Když ale použiju rozum, tak mi přijde nesmysl VT50 měnit, jde o jeden z nejlepších tv lonského roku, ještě před pár měsíci neměl konkurenci...těch rozdílu jen tam opravdu málo...pokud máš peníze nazbyt tak ale klidně měn, spíše ale za Vt60 nebo zkus zapřemýšlet nad F8500