Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vypadávání snímků při zachytávání videa

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    14

    Při zachytávání filmů dochází k vypadávání snímků. CPU je vytíženo na cca 80%, ale někdy jeho výkon poklesne na cca 60-70% a obraz se začně cukat a snímky vypadnou. Děje se to na všech českých stanicích - nejvice na Primě, ale jen občas. Při kreslených filmech bez problému (Simpsonovi, grotesky na Primě). Sestava: CPU P4 2,4GHz HT, HT zapnuto, 1024MB RAM 400 MHz (320 efektivně, dual-channel), tuner Leadtek Winfast 2000 De Luxe původní ovladače, OS Win 2000 SP3 s Hot Fixem na DX9 pro problémy s tunery - výsledek stejný s Hotfixem i bez něj, DirectX9b. Kolega na podobné sestavě s Win XP problémy nemá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    14

    Zachytávám v PAL rozlišení 720x578, MPEG-2, konstantní bitrate - video 1000 (max. co jde), celkový 10000. VGA RADEON 9600.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    14

    Nemám De Luxe, ale Leadtek WinFast DV2000, což je Expert s FireWire. Omluva všem, které jsem popletl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    Další upřesněníčko nebude???


    1/ předpoklad: HDD na 7200 ot. a pokud je i 8MB cache tím líp.
    2/ A to zásadní!!! Doplňit do Windows 2000 P4 !!!!! \/ \/ \/
    Jinak to nemá cenu.

    Mám W2k 2,8GHz ASUS HT , DV2000 a taky bez problemu ...

    ... ale fakt ten SP4 si tam dej, i když to tím taky nemusí být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    14

    HDD 7200 ot, 8MB cache, WD 800JB. SP jsem si tam nechtěl dávat nejsou zcela ideální na některé aplikace. Jinak problém asi vyřešen. Koupil jsem si legální XP Pro (ta cena!!!, ale mám klid) a CPU jede tak na 50%, žádné cukání, vypadádání, prostě pohodička. W2K se s tím nějak nesnesly. Sestava stejná (kromě jedné myši, ať je na co vázat ty OEM XP), drivery stejné z oficiálního CD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu občas Avatar uživatele starej_vul
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    251

    SP4 jsi tam měl určitě dát. (S jakou aplikací se to nesnáší?) Mohls ušetřit...Já zase znám dost lidí kteří přecházejí z XP na W2k. Hlavně že to jede ...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vypadávání snímků při nízkém vytížení systému
    Od Lipe v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-10-2005, 09:26
  2. Vypadávání snímků
    Od zmasabujon v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 04-06-2005, 23:17
  3. duplikovani snimku pri zachytavani
    Od dixi v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-12-2004, 20:45
  4. vypadávání snímků s GVW III
    Od Rewind v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 03-09-2004, 12:31
  5. Osobní zkušenost s řešením "vypadávání" snímků
    Od Tomáš Semecký v sekci Zachytávání videa
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 30-08-2004, 14:53