Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Filmy a seriály, streamovací služby
Televize  |  Projektory
Audio a domácí kina
Multimediální centra  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie
Svět mobilně

LCD Phillips 42PFL6007K a HDD recorder LG RHT398H

davids30 (1)|11.5.2013 09:58
Ahoj, mám takový problém (asi s kompabilitou?) ,koupil jsem nedavno tuto tv ,když jsem jí propojil s recorderem HDMičkem,tak LCD napsala "nepodporovaný format videa".LG má simplink a Phillips easylink ,vše jsem nastavil ,ale nic nepomohlo ,až když jsem je propojil scartem tak to začalo krásně fungovat.Zapnu LG a LCD krásně přepne na recorder ,ale HDMI nic nic.Všiml jsem si ,že když odpojím a připojím HDMI kabel tak obraz a zvuk přes HDMI naskočí,ale samo o sobě to neudělá.Což je pro moje malý děti složitý.Nevim co dělám špatně ,nebo Phillips?Poradí někdo?
Dagy2 (3153)|12.5.2013 09:19
kompatibilita medzi značkami je u HDMI skutočne problematická, pretože to nie je len jeden PIN elektrického signálu ako u SCART-u ale výmena viacerých digitálnych informácií medzi dvomi zariadeniami - a nikto netuší akých informácií a ako sú na oboch stranách spracované.
Ak chceš aby to určite fungovalo, je potrebné mať rovnakú značku.

Sú ale prípady, kedy to funguje aj medzi rôznymi značkami. Aké rozlíšenie výstupu máš nastavené u LG rekorderu (predpokladám "AUTO") ??? Skús napevno výstup 1080i (prípadne 1080p ak ho má).