Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nefunguje propojení ATI HD 4670 vs. TV Panasonic přes HDMI

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Dobrý den, už třetí den se pokouším propojit HDMI kabelem PC s TV a nedaří se mi to. Grafická karta je ATI Radeon HD 4670, která má výstup HDMI, TV je plazma Panasonic, má 3 HDMI vstupy, všechny jsou odzkoušené a funkční. Kabel HDMI je tento (http://www.czc.cz/premiumcord-hdmi-a.../62205/produkt), sice dlouhý a levný, ale i přesto funkční, odzkoušené na propojení notebook a té samé TV, po připojení naskočí na TV ihned duplikovaný obraz notebooku. Propojení PC s TV ale prostě nemůžu rozjet, ani obraz ani zvuk. Ve vlastnostech se mi televize jakožto druhý monitor objeví, ale na televizi je černý obraz, a to i když přepínám na PC pomocí tlačítka WIN+P a duplikuju či rozšiřuju nastavení, prostě nic, černo. Zkoušel jsem už různé „alchymistické“ pokusy v podobě různých postupů zapnutí jednotlivých přístrojů, ale nechytal jsem se v ničem. Poradíte mi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    Přestože je kabel OK, zkusil bych kratší, tohle záleží i na konkrétních koncových zařízeních. Jak máš v PC nastaven výstup (rozlišení a frekvence)?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád Avatar uživatele vivid.sk
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    12,428

    Skus aj nizsie rozlisenie, napriklad 720p (= nizsi bandwith), ak to pojde s nizsim rozlisenim, je to v kabli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Ivo Mašek
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    13,839

    Co jsem vyčetl z jiných fór (i zahraničních), bývá problém (všeobecně) u ovladačů. Mnohdy lidi zkoušeli několik ovladačů, než se to povedlo. (Jak jsem koupil - tak prodávám). nemusí to být samozřejmě tvůj případ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Přestože je kabel OK, zkusil bych kratší, tohle záleží i na konkrétních koncových zařízeních. Jak máš v PC nastaven výstup (rozlišení a frekvence)?
    Rozlišení na PC monitoru mám 1920x1080 (doporučeno), frekvence 60 MHz, rozlišení TV mám nastaveno na doporučených 720, frekvence pak 50MHz.

    ---------- Doplněno v 18:34 ---------- Původní příspěvek byl napsán v 18:33 ----------

    Citace Původně odesláno od joeh Zobrazit příspěvek
    Ovladače jsem zaktualizoval projistotu dříve, než jsem to zapojoval, v těch by to být nemělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    - ten HDMI konektor na grafike už niekedy fungoval ? / to M pred Hz nepíš, znamená megahertz/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,255

    Někde v CCC bys měl mít +- takovouto záložku, co Ti to ukazuje pro zvolenou TV?

    http://i144.photobucket.com/albums/r...titled-2-1.jpg
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu pořád Avatar uživatele Foolproof
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    2,732

    Jedině když bude mít nainstalováno Hydravision, což k tomu aby jel klonovyný obraz není potřeba.

    Na Ati je potřeba nastavit nikoliv desktopové rozlišení, ale video, jaké má TV, zde tedy 720@50p, dělá se to v CCC. Jestli to karta umí to netuším, vyšší karty to umí určitě.
    POkud je nastaveno desktopové rozlišení, pak to u Panasonicu funguje pouze v jednom jediném vstupu, u mě HDMI3, a rozlišení nesmí přesáhnout těch 720, což je zde maximálka TV.
    Tedy i monitor musí jít dolů nebo se mezi sebou musí vyměnit monitor a TV, aby bylo co klonovat, jedničku za dvojku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    843

    o jaký systém na PC jde? Windows XP nebo 7? objevuje se druhý monitor i v nastavení obrazu ve Windows (né CCC??)
    mám tak teď propojený PC (win XP) s ATI Radeonem kolem 6m a vše funguje v pořádku, včetně zvuku z PC přes HDMI do TV
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Benq MP 670 nefunguje zvuk přes HDMI
    Od reaktor31 v sekci Projektory
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-12-2011, 21:51
  2. Nefunguje zvuk přes HDMI
    Od makelele v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-11-2010, 16:11
  3. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 19-10-2010, 15:20
  4. Nefunguje přenos zvuku přes HDMI
    Od lastsaves v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 20:33
  5. Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 25-11-2005, 06:57