Veď uvažujem o kúpe svojho satelitu AB CryptoBox 550HD neviem či je to dobrý lebo všetko je super len to digi je katastrófa
Veď uvažujem o kúpe svojho satelitu AB CryptoBox 550HD neviem či je to dobrý lebo všetko je super len to digi je katastrófa
Co sa tyka obrazu, bude rovnaky ako vsetky ostatne zalozene na chipe ALI 3606. Tychto STB je viac (najznamensia asi ARIVA 52/102/202/250). Urcite vsak obrazovo lepsi ako mnoho "skylink ready" boxov. Cryptobox ma vsak mizerne DO* a nema podporu HDMI-CEC.
* v aktualnej verzii je vraj nove DO, ktore je podstatne ergonomickejsie.
Naposledy upraveno uživatelem vivid.sk: 01-05-2013 v 12:32
Takže ten AB neni vhodné kupovať lebo čo som čítal tak má dobré recenzie?
To som nepovedal. Ale ked uz by som si mal vyberat medzi boxami s tymto chipom, kupim si radsej arivu 250, uz len koli lososovej podpore a vzdy aktualnemu settingu na tejto stranke, ktory je na nezaplatenie. A HDMI-CEC sa ti mozno tiez zide - so Samsungami ariva spolupracuje (len ON a OFF TV)
A vie aj PVR ? lebo chcem aj nahrávanie
Aj PVR aj timeshift. Zial PVR je sifrovane (ale to je aj v Cryptoboxe) a nahravku neprehras v PC, len v boxe (pripadne v inom boxe serie 52/102/202/250). Pred kupou odporucam precitat cele vlakno Ariva 202E tu na fore.
Idem naštudovať
Jestli chceš Linux, tak kupuj něco rozumného, otevřeného (Xtrend, VU+, Dream, ...)
Včom sú lepšie s linuxom ja tomu veľmy nerozumiem?,A ešte jedno tá nová ariva 250 je lepšia ako ta 202 ? či stačí aj 202?
Ahoj.Pokud ale nehledáš combo (Ariva 250),tak v této cenové relaci je ještě Amiko 8340 nebo novější 8360.Používa jak Ariva, čip Ali 3606,ale když jsem porovnával obraz,tak samozřejmě subjektivně se mi u toho Amika ten obraz líbil o trochu více,ale to je jen můj pohlled.M
ono to je rovnake. Rozdiel bude v tom, ze vyrobca ma moznost vo fw nastavit "farby" podla svojho uvazenia. Takze vychodzie hodnoty nemusia zodpovedat tym, ktore su nastavene na inom STB. Napriklad Crypto 550HD bol kritizovany za prilis "zive" farby oproti 4xx modelom - pritom ide o ten isty STB, co sa tyka HW (rovnaky chip). Zrejme ho potrebovali vyrobcovia trosku odlisit od nizsich modelov![]()
Určitě jo ,vyhody jsou fakt v něčem jiném,ale všude "linuxáci" tvrdí,že přijímače s ALi čipem obrazově stojí za h....Jedině na co se dá dívat, jsou přijímače s čípem STi a ty pokud vím,mají některé linux.přijímače.Já se,ale satelity neživím,tak se nechci mezi odborníky plést.M