Pomoc s poruchou LCD televize
Dobrý den, mám problém s LCD televizi LG, model : 26LC3R-ZJ, všechno funguje tak jak má když k ní pripojím DVD přehrávač, settobox všechno jede obraz i zvuk. Ale když k ní připojím Playstation 3 pomocí HDMI kabelu přestane jet obraz a jede jenom zvuk, s kabelem nic není koupil jsem i nový a dělá to pořád to stené jen zvuk, bez obrazu. Poraďte prosím čím to může být, děkuji.
Skus docasne prepojit PS cez kompozitny analog (zlty) kablik, ktory mas v baleni a skontroluj/zmen nastavenia vystupu (rozlisenie, frekvencia a pod).
[QUOTE=Jirka87;455189]Ale když k ní připojím Playstation 3 pomocí HDMI kabelu přestane jet obraz a jede jenom zvuk, s kabelem nic není koupil jsem i nový a dělá to pořád to stené jen zvuk, bez obrazu. Poraďte prosím čím to může být, děkuji.[/QUOTE]
Vezmi Playstation a zkus ho připojit k jiné TV (u souseda, kamaráda, rodičů....). Když to na jiném místě půjde, je problém nekde v tvojí TV, když ne, je problém v konzoli.
Vezmi Playstation a zkus ho připojit k jiné TV (u souseda, kamaráda, rodičů....). Když to na jiném místě půjde, je problém nekde v tvojí TV, když ne, je problém v konzoli.