Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: Správné nastavení ATI pro TV

  1. #1
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Zdravím! Ja som teraz skočil do tejto debaty. Hoci už niekoľko týždňov to tu čítam (aj inde, testy...). Pred 2 dňami (13.04.2013) som Kúpil plazmu Panasonic TX-P50ST50E. Konečne som natrafil na predajňu, kde boli vedľa seba plazmové televízory, ktoré som mal vyhliadnuté a hlavne všetky zapnuté: Samsung PS51E550, E6500, E8000; Panasonic TX-P50ST50E a iné... Na prvý pohľad najslabší bol Samsung PS51E550 - namiesto čiernej sivá.

    Doteraz som mal (2,5 roka) plazmu LG 50PK350. Predal som ho s veľkou stratou, lebo so veľmi túžil po 3D a domácich experimentoch so stereoskopickým 3D videom.

    Panasonic ST50 je už doma a hneď na začiatku ma nahneval - obraz z počítača nezobrazuje na celej ploche! V ponuke "ASPECT" nevyhovuje ani jedno nastavenie. V polohe "Auto, 16:9, stred" je obraz zo všetkých strán čierno orámovaný. Pri "zoom" orezaný. V tomto bol LG lepší - v ponuke mal "iba skenovanie" - ideálne, presné zobrazenie na celej obrazovke. Panasonic nič také neponúka. Skúšal som aj cez AV receiver, meniť výstup DVI, HDMI z grafickej karty počítača.... Nič nepomáha! Má niekto podobný problém? Ako máte Panasonic pripojený k PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Je tu pořád Avatar uživatele jozkopower
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1,365

    - na tv vyber zobrazenie 16:9, daľšie v prostredí ovládacieho panelu grafickej karty. /výber monitoru, rozlíšenie, sn. frekvencia/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Je tu pořád
    Registrace
    Jun 2012
    Příspěvků
    1,569
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od joeh Zobrazit příspěvek
    - na tv vyber zobrazenie 16:9, daľšie v prostredí ovládacieho panelu grafickej karty. /výber monitoru, rozlíšenie, sn. frekvencia/
    Tak som to robil - vyskúšal som hádam všetky možnosti. A ST50 ma stále serie!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od tdlmarek Zobrazit příspěvek
    Ďakujem "tdlmarek" za link. Idem to preskúmať, ponastavovať....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    326

    Predpokladam, ze mas AMD (ATI) grafiku. Ta ma vzdy defaultne nastaveny 15% overscan v ovladacoch, treba to vypnut, resp. nastavit na 0%.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Grafická karta: Saphire ATI Radeon HD 5600 series
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    326
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Je tu občas
    Registrace
    Apr 2012
    Příspěvků
    121

    RomanKo-z-LC:

    Nvidia je nutnost ak chces mat co najmenej problemov pri prepojeni s PC.
    PC vyuzivam 90% na hry a vsetko bez problemov na 660Ti+ST50.

    E550 kedze je lowend nema filter,preto bol sivy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    326

    Citace Původně odesláno od Erik Masters Zobrazit příspěvek
    Nvidia je nutnost ak chces mat co najmenej problemov pri prepojeni s PC.
    Urban legend
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Krayzie Zobrazit příspěvek
    Ďakujem ti. Vo Windws 7 sa nezobrazuje ľavá časť okna a nikde som nenašiel "Scaling Options".

    Ale keď som ta tom istom PC spustil OS Windows XP, Control Center sa zobrazil aj s ponukou na ľavej strane. Tu som už Scaling Options našiel a funguje to.
    Ale budem fungovať v Windows7, nie v XP.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele KamilZ
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    12,268

    Máš tam Catalysty a ne ovladače Windows? Máš v preferencích zapnutý rozšířený režim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od Erik Masters Zobrazit příspěvek
    RomanKo-z-LC:

    Nvidia je nutnost ak chces mat co najmenej problemov pri prepojeni s PC.
    PC vyuzivam 90% na hry a vsetko bez problemov na 660Ti+ST50.

    E550 kedze je lowend nema filter,preto bol sivy.
    Mám vari vyhodiť nedávno kúpenú grafickú kartu SAPHIRE a kúpiť niečo od Nvidia?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Je tu občas Avatar uživatele RomanKo-z-LC
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od KamilZ Zobrazit příspěvek
    Máš tam Catalysty a ne ovladače Windows? Máš v preferencích zapnutý rozšířený režim?
    Pod W7 neviem nájsť v Control Center "Scaling Options. Samozrejme hľadám aj v rozšírenom režime. (Pod WinXP som to hravo našiel.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Je tu pravidelně
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    326

    To je divne, na W7 ani W8 som nemal problem v ovladacoch najst "Scaling options". Zial, momentalne ficim iba na Intel HD2500, takze nemam kde overit presny postup ako sa k tomu dostat.

    Aku verziu ovladaca/catalystov mas?
    Naposledy upraveno uživatelem Krayzie: 15-04-2013 v 18:37
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak správně na postprodukci?
    Od radek.kovacik v sekci Editace videa
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 13-02-2012, 19:14
  2. LCD: Spravne nastaveni jasu a kontrastu
    Od Alekss v sekci Televize: LCD, plazma
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 21-12-2011, 18:26
  3. ako správne kopírovať kompozíciu
    Od Delfín v sekci Editace videa
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-11-2011, 17:06
  4. Spravne enkodovanie
    Od embe v sekci MPEG-1/2
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 13-08-2005, 00:12
  5. DV AVI - jak vypalit spravne DVD?
    Od sova_shw v sekci Editace videa
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-09-2004, 21:25